Juniorsviitti

Juniorsviiteissä on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa on parivuode tai erilliset vuoteet ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Osa kahden hengen huoneista sijaitsee sivurakennuksessa tien toisella puolella altaan vierellä. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1–3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai tavallisesta vuoteesta. Kaksiot sijaitsevat kadun toisella puolella olevassa rakennuksessa. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle.

Yksiö

Tilavia yksiöitä, joissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Osa yksiöistä sijaitsee kadun toisella puolella olevassa rakennuksessa. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle.