Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella tai terassilla. Osa kahden hengen huoneista sijaitsee sivurakennuksessa tien toisella puolella altaan vierellä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai tavallisesta vuoteesta. Kaksiot sijaitsevat kadun toisella puolella olevassa rakennuksessa, jossa sijaitsee myös hotellin uima-allas. Minikeittiössä on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv paikalliskanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2–4 hengelle.

Yksiö

Yksiö parvekkeella tai terassilla. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Osa yksiöistä sijaitsee kadun toisella puolella olevassa rakennuksessa, jossa on myös hotellin uima-allas. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv paikalliskanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.