Kokemuksia Aegean Plaza -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 108 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Erittäin siisti ja raikas, ilmava sisustus. Kaikki oli viimeisen päälle vähäeleisen tyylikästä. Erinomainen ilmanvaihto. Hyvä palvelu, hyvä ruoka ja juoma kohtuuhintaan. Joka päivä perinpohjainen siivous huoneessa. Täydellinen sijainti.
-
Yleisten tilojen wc:ssä ei lukkoja.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, viihtyisä huone, hyvä aamupala
-
Allasalueen tuolit oli varattu jo klo 8 aamulla ja altaalle pääsi hyvällä tuurilla klo 17 aikaan. Aamupala oli myöskin todella ruuhkainen ja kaikille ei löytynyt istumapaikkoja. Huonesiivous myös välillä liian aikaisin (klo 9)

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


9 10:stä

+
Sydämellinen ja ystävällinen palvelu. Loistava sijainti.
-
Kaikki muuten ok, mutta sänky ei sopinut minulle. Koska uni on lomallakin tärkeää, niin huomioin tämän arvostelussa.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-08


9 10:stä

+
Huoneistomme, joka oli sivurakennuksessa, sen läheisyydessä oleva allasalue
-
Emme tienneet etukäteen rakennusten välissä olevasta tosi meluisasta tiestä/kadusta. Huoneistomme (601) oli juuri tielle päin. Mönkijävuokraamo täyttää koko tien ajoneuvoillaan molemmin puolin, joten se on kaventunut niin ettei ajoneuvot (bussit!) mahdu kunnolla kulkemaan. Se aiheutti tööttäilyä ja kovaäänistä jarruttamista/kaasuttamista. Siinä myös kaahataan vauhdilla ja soitetaan ajoneuvojensa musiikkia erittäin kovalla äänellä myöhään iltaisin. Pitäisi myös yleisesti ottaa huomioon, että siinä kulkee paljon pieniä lapsia perheineen rakennusten välillä. Ja kun tulee lomalle rentoutumaan, kuten me, ei halua moista häiriötä! Tielle nopeusrajoitus ja keskustelua mönkijävuokraamon kanssa.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-03


9 10:stä

+
Viihtyisä ja kodikas vaikka melko iso hotelli kokonaisuudessaan. Huoneistomme (kaksio) oli erinomaisella paikalla päärakennuksen yhteydessä ja siisteys oli aivan huipputasoa.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-01


9 10:stä

+
Monipuolinen ja hyvä aamupala, siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-01


9 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-01


9 10:stä

+
Huone hyvällä paikalla. Sängyt hyvät (tyynyt möykkyset).
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-24


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aegean Plaza -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

810 arvostelua
Erinomainen
 
362
Erittäin hyvä
 
315
Hyvä
 
90
Ei kovin hyvä
 
34
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2018

Kirjoittanut hemulix Kirkkonummi, Suomi

Perheloma

Hyvä hotelli ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Myös siisteydestä plussaa. Sijainti varsin hyvä rantakadun läheisyydessä, mutta lentomelu häiritsee (tämä kyllä koskee lähes koko Kamaria). Kolme uima-allasta joihin kyllä mahtuu. Altaalla olevien rantatuolien suhteen tilanne onkin toinen, valtaosa tuoleista on varattu pyyhkeillä jo aamiaiselle mennessä vaikkei ketään niissä olekaan. Tähän pitäisi henkilökunnan puuttua, koska osa tuoleista selvästi varattiin "varmuuden vuoksi" ja niissä ei ollut useisiin tunteihin ketään.

 
16.7.2018

Kirjoittanut PasiM56 Helsinki, Suomi

Loma

Siisti hotelli, mutta huono aamupala ja kalliit hinnat. Lisäksi jatkuva lentomelu häiritsi unta ja pilasi lomatunnelmaa. Kannattaa ehdottomasti vuokrata kulkupeli Kamarissa ei ole nähtävää. Santorini on muuten kerrassaan upea paikka.

 
6.7.2017

Kirjoittanut ari_alfa Helsinki, Suomi

Viikon loma

Hyvällä paikalla. Kävelyetäisyydellä rantakadusta. Siistit huoneet. Kaksi erillistä uima-allasta. Hyvä aamiainen ja erityisesti kahvi. Lentokoneet lentävät hotellin yli, mutta ei yöllä. Kentälle n 10min taksilla. Voin suositella.

 
5.7.2016

Kirjoittanut Niko-Janne

Aegan Plaza

Hyvällä paikalla sijaitseva, siisti ja viihtyisä hotelli. Aamianen hyvä ja palvelu ystävällistä. Yksi vilkas pääallas sekä kaksi pienempää ja rauhallisempaa allasta. Huoneet varsin siistejä. Meillä parveke pienemmälle, rauhallisemmalle altaalle päin. Suosittelen.

 
4.2.2016

Kirjoittanut Roope S

Hyvä hotelli, hyvä paikka, vaihteleva palvelutaso

Hieno ja paikalliseen tasoon siisti hotelli. Junior suite oli "ihan kiva", mutta mukanaan tuoma altaalle avautuva pariovellinen parveke oli mahtava. Palvelu esim. poolin baarissa oli ensiluokkaista ja joustavaa, mutta vastaanottotiskin takana lähinnä tuppisuista ja töykeää. Pariin kertaankin olisi ollut asiaa, mutta ei yksinkertaisesti homma toiminut. Laitan tämän kuitenkin yhden ja saman herran piikkiin. Muu henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Aamupalaa on arvosteluissa parjattu, mutta mielestäni oikein maittavaa "kaikille jotain" periaatteella. Sijainti on loistava.