Kamari Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Kamari Beach on lähes synonyymi merelle. Hotelli sijaitsee rantapromenadin toisella puolella Kamarin mustalta pyörökivirannalta Santorinilla. Tunnet meren läheisyyden myös hotellin ravintolassa ja allasalueen huoneista on näköala kohti merta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 865 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 10 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Kamari Beachilla on ihana allasalue Kamarin rannan vierellä Santorinilla. Hotellilla on maksuton pyyhepalvelu, aurinkotuolit ja -varjot allasalueella sekä rannalla. Allasbaari, jossa tarjoillaan myös yksinkertaisia aterioita päivän aikana. Voit tilata aterian halutessasi suoraan myös aurinkotuolillesi rannalla.

Hotellin ravintola Kordas sijaitsee hyvällä paikalla rannan vierellä. Päivä alkaa mukavasti aamiaispöydän paikallisista raaka-aineista valmistetuilla antimilla. Nauti perinteisiä kreikkalaisia ja välimerellisiä annoksia - sekä lounaalla että illallisella on tarjolla herkullisia makuja ja monipuolinen valikoima paikallisia viinejä.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pieni kuntosali. Biljardipöytä baarissa lisämaksusta. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.