Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 19-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kolmen hengen huone

Kolmen hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kolme yhden hengen vuodetta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 19-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 3 hengelle.

Standard-huone

Standard-huoneita parvekkeella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 19-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Remontoituja superior-huoneita. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus tavallisesta sängystä. Keittolevy, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Huoneistot ovat yksinkertaisia ja hieman kuluneita.

Huonekoko: Noin 24-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle