Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 19-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kolmen hengen huone

Kolmen hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kolme yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 19-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 3 hengelle.

Standard-huone

Standard-huoneita parvekkeella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 19-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Yksiö jossa parveke tai terassi. Huoneistot ovat yksinkertaisia ja hieman kuluneita. Makuuhuone yhdistetty minikeittiöön. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 24-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle