Kokemuksia Polydefkis -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 176 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Siisteys
-
Tuoretta patonkia ja sämpylöitä jäin kaipaamaan, muuten aamupala oli loistava ja vaihteleva

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


8 10:stä

+
Ilmastointi, moderni kylpyhuone
-
Leivänpaahdin olisi ollut kiva.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


8 10:stä

+
Siisteys oli huippuluokkaa. Aamupala todella hyvä. Henkilökunta ystävällistä. Sijainti todella hyvä.
-
Huoneessa olisi saanut olla muutama neliö enemmän tilaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


10 10:stä

+
Iso tilaava huoneisto,siisti. Allasalue siisti. Monipuoleinen aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-15


10 10:stä

+
Rauhallinen, sopivan kokoinen uima-allas alue. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Siisti huoneisto, loistava aamiainen. Erityis kiitos allasalueen baarin pitäjälle loistavasta huolenpidosta. Oli myös hyvät pizzat, salaatit ja patongit allasalueella.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-08


10 10:stä

+
hyvä ruoka. sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-10


9 10:stä

+
Hotellin sijainti
-
Huoneistoni/huoneeni sijaitsi "nurkan takana", eikä siinä ollut ollenkaan ikkunaa ulos, eli se oli pimeä. En jaksanut valittaa asiasta, koska huone oli kuitenkin siisti ja käytin sitä nukkumiseen ja suihkussa käyntiin. Ikkunan puuttuminen huoneesta kuitenkin pimeän ja kolkon. Huoneen sijainti vaikutti myös wifin toimivuuteen.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-10


9 10:stä

+
Hyvänhuoneisto. Oli kummallakin oma huone kiva parveke. Kostean tunne iltaisin ja.aamuisin. Muuten hyvä.
-
Ilmastointiin olisi hyvä panostaa. Ilmalämpöpumppuvei toiminut.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-03


10 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Vedenpaine ja lämminvesi katosivat välillä ja sänky oli natiseva ja meille epäsopiva. En tiedä voiko vesiasialle mitään, kun varaajat varmaan auringon lämmön varassa. mutta nämä välillä haittasivat hieman.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-27


9 10:stä

+
Hotellialue on siisti ja paljon kauniita istutuksia. Aamiainen monipuolinen. Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Polydefkis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

95% matkustajista suositttelee

252 arvostelua
Erinomainen
 
158
Erittäin hyvä
 
73
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

20.9.2021

Kirjoittanut Joulupossu

Another home ❤️

Ei voi muuta kuin kehua edelleenkin. Todella hyvä paikka. Aamupala hyvä, huoneet hyviä ja omistajat mahtavia tyyppejä. Apartmentos perheen omistama, ei ketju. Respassa töissä vaimo Irene, joka mahtava tyyppi. Joka kerta Santorinilla tullaan tähän paikkaan asumaan. Altaalla hyvä baari, josta saa oluet ja drinkit. Lisäksi kotitekoisia ruokia mm. Pizzaa. Altaalla häärää ystävällinen Vanessa. Kyydit pelaa ympäri saarta, jos et halua vuokrata autoa tai sovittaessa sinut haetaan kentältä tullessasi. Suosittelen lämpimästi. Kuin toinen koti, monen vuoden kokemuksella.

 
13.9.2019

Kirjoittanut Joulupossu

Our second home

Kiva perheen omistama hotelli. Lähellä kaikkea, aivan rannan tuntumassa. Kauppa ja bussipysäkki vieressä. Allasbaarista saa juotavaa ja syötävää, jos haluaa olla altaalla polskimassa. Aamupala hyvä ja riittävä. Huoneet siistejä ja siivoojat mukavia naisia. Uusitut rantatuolit altaalla ja internet toimii ilmaiseksi hienosti koko hotellin alueella. Olemme olleet täällä jo monena vuotena ja tulemme uudelleen. Kiitos Irene, Makis, Anna ❤️

 
16.5.2019

Kirjoittanut Ansku_travel

Hotelli kivalla paikalla

Perushyvä hotelli kauttaaltaan. Plussana kaunis, siisti ympäristö ja itse huoneet ja ruokailusali. Kukkia joka paikassa ja kadut mosaiikeissa, kuin karkkikaupasta. Kiva henkilökunta, joka oli auttamassa kaikessa (meillä tuli sähkön kanssa pieni ongelma, niin heti tultiin korjaamaan ja voila - korjaantui!). Miinuksena ei-vaihtuva aamupala eli toisin sanoen, joka aamu samaa kauraa...Rupesi tökkimään puolivälissä lomaviikkoa. Minun selkääni liian kovat nukkumapatjat, mutta niihin tottui. Oma huoneemme parveke oli pienelle altaalle päin ja huone tosi viihtyisä sen takia. Hotellissa siis kaksi uima-allasaluetta, joka on kiva juttu. Risuja ja ruusuja siis löytyy, mutta mielelläni silti tulen uudestaan Polydefkikseen, jos tulen Santoriiniin.

 
31.3.2019

Kirjoittanut terhotiilikainen Tuusula, Suomi

Mukava majapaikka Kamarissa

Tämä oli meille pieni pettymys, sillä olimme varanneet kahden hengen superior-huoneen. Se oli ihan siisti, mutta aivan järkyttävän pieni, olisiko ollut jotain 12 m2. Tämä huone oli 205, jota kannattaa välttää ja se on aivan aamiaishuoneen seinän takana ja parvekkeen edessä on sisäänkäynti aamiaishuoneen keittiötilaan. Joka aamu heräsimme kattiloiden kilinään. Lisäksi huoneen parveke on pimennossa eikä sinne paista aurinko minään hetkenä päivästä. WC:n ja pesuhuoneen ilmanvaihto piti kovaa meteliä ja sen poistoputki on huoneiston parvekkeella ja siellä istuessaan sitä meteliä ei viitsinyt kauan kuunnella. Yleisilmeltään hotelli on todella mukava ja siisti. Tosin moni huone näytti olevan osittain maatason alapuolella tai kadun puolella lähes maantasossa ja näin olet kuin näyteikkunassa. Joten jos vain voit, niin kannattaa varmistaa sellainen huone, mikä on ylemmässä tasossa. Siivous ja palvelu oli ihan ok. Aamiaisella olisi voinut olla vaihtelua lämpimien ruokien osalta, sillä joka aamu oli aina sama setti.

 
7.9.2018

Kirjoittanut Eduxko Vantaa, Suomi

Kaksio huoneistohotellista

Suosittu huoneistohotelli keskeisellä paikalla Kamarissa. Meillä toisen kerroksen huoneisto isolla parvekkeella ja vuoristo näkymällä. Hyvä äänieristys, ehkä sijainti sisäpihan puolella vaikutti asiaan. Ilmastointilaite piti aika kovaa ääntä. Ystävällinen henkilökunta, hyvä siivouksen taso, aamiainen ok. Lyhyt matka bussipysäkille ja myös rantaan. Kauppoja lähellä.