Kokemuksia Polydefkis -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Polydefkis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

95% matkustajista suositttelee

216 arvostelua
Erinomainen
 
133
Erittäin hyvä
 
65
Hyvä
 
15
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

13.9.2019

Kirjoittanut Joulupossu

Our second home

Kiva perheen omistama hotelli. Lähellä kaikkea, aivan rannan tuntumassa. Kauppa ja bussipysäkki vieressä. Allasbaarista saa juotavaa ja syötävää, jos haluaa olla altaalla polskimassa. Aamupala hyvä ja riittävä. Huoneet siistejä ja siivoojat mukavia naisia. Uusitut rantatuolit altaalla ja internet toimii ilmaiseksi hienosti koko hotellin alueella. Olemme olleet täällä jo monena vuotena ja tulemme uudelleen. Kiitos Irene, Makis, Anna ❤️

 
16.5.2019

Kirjoittanut Ansku_travel

Hotelli kivalla paikalla

Perushyvä hotelli kauttaaltaan. Plussana kaunis, siisti ympäristö ja itse huoneet ja ruokailusali. Kukkia joka paikassa ja kadut mosaiikeissa, kuin karkkikaupasta. Kiva henkilökunta, joka oli auttamassa kaikessa (meillä tuli sähkön kanssa pieni ongelma, niin heti tultiin korjaamaan ja voila - korjaantui!). Miinuksena ei-vaihtuva aamupala eli toisin sanoen, joka aamu samaa kauraa...Rupesi tökkimään puolivälissä lomaviikkoa. Minun selkääni liian kovat nukkumapatjat, mutta niihin tottui. Oma huoneemme parveke oli pienelle altaalle päin ja huone tosi viihtyisä sen takia. Hotellissa siis kaksi uima-allasaluetta, joka on kiva juttu. Risuja ja ruusuja siis löytyy, mutta mielelläni silti tulen uudestaan Polydefkikseen, jos tulen Santoriiniin.

 
31.3.2019

Kirjoittanut terhotiilikainen Tuusula, Suomi

Mukava majapaikka Kamarissa

Tämä oli meille pieni pettymys, sillä olimme varanneet kahden hengen superior-huoneen. Se oli ihan siisti, mutta aivan järkyttävän pieni, olisiko ollut jotain 12 m2. Tämä huone oli 205, jota kannattaa välttää ja se on aivan aamiaishuoneen seinän takana ja parvekkeen edessä on sisäänkäynti aamiaishuoneen keittiötilaan. Joka aamu heräsimme kattiloiden kilinään. Lisäksi huoneen parveke on pimennossa eikä sinne paista aurinko minään hetkenä päivästä. WC:n ja pesuhuoneen ilmanvaihto piti kovaa meteliä ja sen poistoputki on huoneiston parvekkeella ja siellä istuessaan sitä meteliä ei viitsinyt kauan kuunnella. Yleisilmeltään hotelli on todella mukava ja siisti. Tosin moni huone näytti olevan osittain maatason alapuolella tai kadun puolella lähes maantasossa ja näin olet kuin näyteikkunassa. Joten jos vain voit, niin kannattaa varmistaa sellainen huone, mikä on ylemmässä tasossa. Siivous ja palvelu oli ihan ok. Aamiaisella olisi voinut olla vaihtelua lämpimien ruokien osalta, sillä joka aamu oli aina sama setti.

 
7.9.2018

Kirjoittanut Eduxko Vantaa, Suomi

Kaksio huoneistohotellista

Suosittu huoneistohotelli keskeisellä paikalla Kamarissa. Meillä toisen kerroksen huoneisto isolla parvekkeella ja vuoristo näkymällä. Hyvä äänieristys, ehkä sijainti sisäpihan puolella vaikutti asiaan. Ilmastointilaite piti aika kovaa ääntä. Ystävällinen henkilökunta, hyvä siivouksen taso, aamiainen ok. Lyhyt matka bussipysäkille ja myös rantaan. Kauppoja lähellä.

 
11.7.2018

Kirjoittanut Kisse123

Perus siisti viihtyisä paikka

Oltiin viikko huoneistossa 33 (kaksio) josta näkymä altaalle. Huone hieman vanhanaikainen sisustukseltaan mutta iso, ja näkymät parvekkaalta hyvät. Alue sokkeloinen, mutta viihtyisä. Aurinkotuoleja ei tarvinnut varailla aina sopi hyvin altaalle vaikka allasalue ei ole iso. Hotellilta saa ilmaiset allaspyyhkeet lainaan respasta.Kannattaa etukäteen ostaa huone varatessa jos haluaa hyvän huoneen. Nimittäin osa huoneista on kellarikerroksessa josta näkymät on huonot ja osa huoneista pieniä. Siivous ok. Hinnat allasbaarissa ok. Pieni miinus yksitoikkoisesta aamupalasta. Sijainti hyvä, lähellä rantaa ja kauppoja.