Kokemuksia Polydefkis -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 47 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Olemme olleet usien tässä hotellissa. Sijainti on hyvä, hotelli siisti ja omistajat mukavia.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-09


10 10:stä

+
Huoneemme oli ihana, nro 24 Jakuzzi allas ili myös lapsen mieleen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-09


9 10:stä

+
Iso huoneisto, iso terassi, että löytyi kahvinkeitin, jääkaappi ja että sai läksiäislahjan. Ihana puutarha. Ystävällinen henkilökunta. Raikkaat värit huoneissa ja vessassa.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-18


10 10:stä

+
Keskeinen sijainti
-
Ei tule mieleen

Vahvistettu asiakas: 2021-10-02


9 10:stä

+
Siisti, hyvä ilmastointi. Allasalue oli tosi hyvä.
-
Vessan ovi oli vaikea saada lukkoon ja se piti kauheaa meteliä. Yöllä varsinkin ikävää kun muut herää. Suihkun pää myös irtosi koko ajan. Pienillä korjauksilla olisi ollut 10.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-02


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-02


9 10:stä

+
Siisti, tunnelmallinen, paljon erilaisia tksityiskohtia ympäri aluetta ja myös huoneissa.
-
Sängyt nariseva runko ja huono patja.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-02


8 10:stä

+
Erittäin hyvä sijainti, käytännössä keskellä rantakatua. Tien toisella puolella kauppa josta sai kätevästi vettä ja muita tarvikkeita. Ei häiritsevää yöelämää lähellä.
-
Käyttämättömät sähköjohdot jotka tulevat esiin keittiön seinästä, kannattaisi kääriä johonkin muuhun kuin sähköä johtavaan folioon ( huoneet 23, 24 ). Henkilökunta respassa ei käyttänyt missään vaiheessa maskeja.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-18


9 10:stä

+
Allasbaarin ihana rouva auttoi ja neuvoi kaikessa mitä häneltä kysyi. Ansaitsisi Apollomatkoilta jonkin lisäbonuksen.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-04


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja riittävästi tilaa - oma terassi jne.
-
Nyt tuli paha - en kyllä keksi

Vahvistettu asiakas: 2021-09-04


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Polydefkis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

95% matkustajista suositttelee

230 arvostelua
Erinomainen
 
146
Erittäin hyvä
 
67
Hyvä
 
15
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

20.9.2021

Kirjoittanut Joulupossu

Another home ❤️

Ei voi muuta kuin kehua edelleenkin. Todella hyvä paikka. Aamupala hyvä, huoneet hyviä ja omistajat mahtavia tyyppejä. Apartmentos perheen omistama, ei ketju. Respassa töissä vaimo Irene, joka mahtava tyyppi. Joka kerta Santorinilla tullaan tähän paikkaan asumaan. Altaalla hyvä baari, josta saa oluet ja drinkit. Lisäksi kotitekoisia ruokia mm. Pizzaa. Altaalla häärää ystävällinen Vanessa. Kyydit pelaa ympäri saarta, jos et halua vuokrata autoa tai sovittaessa sinut haetaan kentältä tullessasi. Suosittelen lämpimästi. Kuin toinen koti, monen vuoden kokemuksella.

 
13.9.2019

Kirjoittanut Joulupossu

Our second home

Kiva perheen omistama hotelli. Lähellä kaikkea, aivan rannan tuntumassa. Kauppa ja bussipysäkki vieressä. Allasbaarista saa juotavaa ja syötävää, jos haluaa olla altaalla polskimassa. Aamupala hyvä ja riittävä. Huoneet siistejä ja siivoojat mukavia naisia. Uusitut rantatuolit altaalla ja internet toimii ilmaiseksi hienosti koko hotellin alueella. Olemme olleet täällä jo monena vuotena ja tulemme uudelleen. Kiitos Irene, Makis, Anna ❤️

 
16.5.2019

Kirjoittanut Ansku_travel

Hotelli kivalla paikalla

Perushyvä hotelli kauttaaltaan. Plussana kaunis, siisti ympäristö ja itse huoneet ja ruokailusali. Kukkia joka paikassa ja kadut mosaiikeissa, kuin karkkikaupasta. Kiva henkilökunta, joka oli auttamassa kaikessa (meillä tuli sähkön kanssa pieni ongelma, niin heti tultiin korjaamaan ja voila - korjaantui!). Miinuksena ei-vaihtuva aamupala eli toisin sanoen, joka aamu samaa kauraa...Rupesi tökkimään puolivälissä lomaviikkoa. Minun selkääni liian kovat nukkumapatjat, mutta niihin tottui. Oma huoneemme parveke oli pienelle altaalle päin ja huone tosi viihtyisä sen takia. Hotellissa siis kaksi uima-allasaluetta, joka on kiva juttu. Risuja ja ruusuja siis löytyy, mutta mielelläni silti tulen uudestaan Polydefkikseen, jos tulen Santoriiniin.

 
31.3.2019

Kirjoittanut terhotiilikainen Tuusula, Suomi

Mukava majapaikka Kamarissa

Tämä oli meille pieni pettymys, sillä olimme varanneet kahden hengen superior-huoneen. Se oli ihan siisti, mutta aivan järkyttävän pieni, olisiko ollut jotain 12 m2. Tämä huone oli 205, jota kannattaa välttää ja se on aivan aamiaishuoneen seinän takana ja parvekkeen edessä on sisäänkäynti aamiaishuoneen keittiötilaan. Joka aamu heräsimme kattiloiden kilinään. Lisäksi huoneen parveke on pimennossa eikä sinne paista aurinko minään hetkenä päivästä. WC:n ja pesuhuoneen ilmanvaihto piti kovaa meteliä ja sen poistoputki on huoneiston parvekkeella ja siellä istuessaan sitä meteliä ei viitsinyt kauan kuunnella. Yleisilmeltään hotelli on todella mukava ja siisti. Tosin moni huone näytti olevan osittain maatason alapuolella tai kadun puolella lähes maantasossa ja näin olet kuin näyteikkunassa. Joten jos vain voit, niin kannattaa varmistaa sellainen huone, mikä on ylemmässä tasossa. Siivous ja palvelu oli ihan ok. Aamiaisella olisi voinut olla vaihtelua lämpimien ruokien osalta, sillä joka aamu oli aina sama setti.

 
7.9.2018

Kirjoittanut Eduxko Vantaa, Suomi

Kaksio huoneistohotellista

Suosittu huoneistohotelli keskeisellä paikalla Kamarissa. Meillä toisen kerroksen huoneisto isolla parvekkeella ja vuoristo näkymällä. Hyvä äänieristys, ehkä sijainti sisäpihan puolella vaikutti asiaan. Ilmastointilaite piti aika kovaa ääntä. Ystävällinen henkilökunta, hyvä siivouksen taso, aamiainen ok. Lyhyt matka bussipysäkille ja myös rantaan. Kauppoja lähellä.