Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, kahvikeitin ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 13 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Vanhempia ja hieman kuluneita, perinteisesti sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Lisävuoteet vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, yksinkertainen keittiövarustus, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Remontoitu kaksio

Remontoituja kaksioita, joista osa sijaitsee erillisessä rakennuksessa toisella puolella katua kuin hotellin päärakennus. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta makuuhuoneessa ja kaksi lisävuodepaikkaa keittiön vieressä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus, kahvikeitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Remontoitu yksiö

Remontoituja, moderneja yksiöitä. Lisävuodemahdollisuus. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, yksinkertainen keittiövarustus, kahvikeitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.