Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 13 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Vanhempia ja hieman kuluneita, perinteisesti sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Lisävuoteet vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, yksinkertainen keittiövarustus, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Remontoitu kaksio

Remontoituja kaksioita parvekkeella tai terassilla. Osa huoneistoista sijaitsee erillisessä rakennuksessa toisella puolella katua kuin hotellin päärakennus. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus, kahvikeitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Remontoitu yksiö

Remontoituja yksiöitä parvekkeella tai terassilla. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kahden hengen huone. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.