Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kahvikeitin ja vedenkeitin. Tv. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 13 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksio

Hiukan kuluneita, perinteisesti sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Lisävuoteet vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi sekä yksinkertainen keittiövarustus. Kahvikeitin/vedenkeitin. Tv. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 henkilöä

Remontoitu kaksio

Remontoituja kaksioita, joista osa sijaitsee erillisessä rakennuksessa toisella puolella katua kuin hotellin päärakennus. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta makuuhuoneessa ja kaksi lisävuodepaikkaa keittiön vieressä- Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi sekä yksinkertainen keittiövarustus. Kahvikeitin/vedenkeitin. Tv. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Suohku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Remontoitu yksiö

Remontoituja, moderneja yksiöitä. Lisävuodemahdollisuus. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi sekä yksinkertainen keittiövarustus. Kahvikeitin/vedenkeitin. Tv. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 20 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä