Deluxe -huone

Pienehköjä deluxe -huoneita, joissa maaterassi ja oma jacuzzi. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maksuttomat allaspyyhkeet haettavissa vastaanotosta. Siivous 7 krt/viikko. Kaikki terassit sijaitsevat lähellä toisiaan.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Kahden hengen huone

Pienehköjä kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Maksuttomat allaspyyhkeet haettavissa vastaanotosta. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 15 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Superior -huone

Pienehköjä superior -huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Maksuttomat allaspyyhkeet haettavissa vastaanotosta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 15 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.