Deluxe-huone jacuzzilla

Pienehköjä deluxe-huoneita, joissa maaterassi ja oma jacuzzi. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maksuttomat allaspyyhkeet lainattavissa vastaanotosta. Siivous 7 krt/viikko. Kaikki terassit sijaitsevat lähellä toisiaan. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan normaalissa vuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Kahden hengen huone

Pienehköjä kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 15 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Superior -huone

Pienehköjä superior -huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Maksuttomat allaspyyhkeet haettavissa vastaanotosta. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan normaalissa vuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 15 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.