Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone puutarhanäkymällä

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke puutarhanäkymällä. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden huoneen sviitti kahdessa kerroksessa, jacuzzi

Kahden huoneen sviittejä kahdessa kerroksessa, joissa on suuri parveke tai terassi, jacuzzi ja merinäköala. Alakerrassa on olohuone ja kylpyhuone ja yläkerrassa makuuhuone. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Standard-huone

Standard-huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone allaspääsyllä

Superior-huoneita, joissa on parveke, allaspääsy ja näkymät altaalle. Rappuset parvekkeelta altaalle. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.