Summer Dream

  • Viihtyisä allasalue
  • Mukavat huoneistot
  • Perheystävällinen
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tämä siisti huoneistohotelli on rakennettu viihtyisän allasalueen ympärille. Vaikka keskustaan on matkaa 2,5 kilometriä, tuntuu Summer Dreamin sijainti keskeiseltä, sillä ympärillä on paljon ravintoloita ja kauppoja. Viihtyisissä huoneistoissa on kaikki, mitä tarvitset mukavaan asumiseen. Moderneissa huoneistoissa on kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikrouuni. Myös pyykinpesukone löytyy kaikista huoneistoista.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta , erinomainen palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 167 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 80 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty huoneistohotelli Summer Dream koostuu kolmesta rakennuksesta ja sijaitsee viihtyisän rantapromenadin poikkikadulla. Allasalue soveltuu kaiken ikäisille, täällä on erillinen allas lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Mikäli haluat pulahtaa Välimereen, sijaitsee ranta vain kivenheiton päässä.

Hotellin snackbaarissa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Maksuton wifi. Biljardi lisämaksusta.

Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön huoneen, jossa voi peseytyä ja vaihtaa vaatteet uloskirjautumisen jälkeen. Hotellin ympäristössä on useita ravintoloita ja kauppoja. Noin 2,5 kilometriä Rethymnonin keskustaan. Kaupunkiliikenne saattaa häiritä joissakin huoneistoissa.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hissillä ei pääse päärakennuksessa oleviin yksiöihin, joissa ei ole uima-allasnäkymää.

Vastaanotto on avoinna aamusta myöhäiseen iltaan. Vastaanottohenkilökunta työskentelee myös vastaanoton vieressä olevassa allasbaarissa ja voi siten auttaa asiakkaita sieltä käsin. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.