Kolmio

Kolmita, joiden koot ja ulkonäkö vaihtelevat, ja joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone, jossa on minikeittiö. Parivuode kummassakin makuuhuoneessa. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy ja uuni, jääkaappi pakastimella, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Pesukone. Silitysrauta ja -lauta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla jokaisessa huoneessa. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, toisessa kylpyamme ja toisessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita maaparvekkeella tai allasnäkymällä. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Veden ja kahvin keittomahdollisuus. Silitystarvikkeet. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joiden koko ja sisustus vaihtelevat. Parveke tai maaterassi allasnäkymällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni ja hyvä keittiövarustus. Astianpesukone. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.