Kaksio

Valoisia ja siistejä huoneistoja, joiden koko ja sisustus vaihtelevat. Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja hyvä keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Tv ja pesukone. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi, osassa näkymä altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Valoisia ja siistejä huoneistoja, joiden koko ja sisustus vaihtelevat. Kolmioita, joissa on erilliset makuuhuoneet ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja hyvä keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Puhelin, tv ja pesukone. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Osassa parvekkeita näkymä altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Yksiö

Valoisia ja siistejä huoneistoja, joiden koko ja sisustus vaihtelevat. Yksiöitä, joissa on kaksi vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Minikeittiö, keittolevyt, jääkaappi ja hyvä keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Puhelin, tv ja pesukone. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke, osassa allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle