Swell Boutique Hotel

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Lähellä rantaa
  • Tyylikkäästi sisustettuja huoneita
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Swell Boutique Hotellissa asut mukavissa, tyylikkäissä huoneissa huippusijainnilla aivan Rethymnonin rantabulevardilla. Lyhyen kävelymatkan päässä odottavaa vanha kaupunki kapeine kujineen, ravintoloineen ja putiikkeineen. Pulahda altaaseen hotellin allasalueella, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Superiorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1-2 hengelle. Kahden huoneen sviittejä 3-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilava, parvekkeet
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 176 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 950 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Swell Boutique Hotel on tyylikäs hotelli hyvällä paikalla aivan Rethymnonin rantakadun vierellä. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä (tie ylitettävä rannalle kuljettaessa) ja altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. À la carte-ravintola, jossa tarjolla on niin kreikkalaista kuin kansainvälistä ruokaa. Ravintolassa on viihtyisä terassi, jossa voit nauttia ruuasta katsellen kaunista merinäköalaa. Maksuton pieni kuntosali. Spa, jossa sauna, jacuzzi ja hamam. Maksuton wifi ja internetnurkkaus. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Illallinen tarjoillaan kiinteästä päivällismenusta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Hotellin spa-osaston jacuzzi ei ole käytössä kesällä 2021 vallitsevan tilanteen vuoksi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.