Kokemuksia Swell Boutique Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 82 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
paljon tilaa
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-24


8 10:stä

+
Ystävällinen ja auttavainen henkilökunta niin vastaanotossa, siivouksessa kuin keittiössä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-28


10 10:stä

+
Ystävällinen palvelu ja yksilöllinen huolenpito. Esimerkiksi otettiin hienosti huomioon gluteeniton ruokavalio ja minulle oli hyvä valikoima ja nähtiin vaivaa tarjoilussa. Siivojat ihania samoin respa ja ravintolan tarjoilijat.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-23


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, hyvät ja tilavat huoneet sekä erinomainen näköala parvekkeelta merelle.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-23


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Swell Boutique Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

192 arvostelua
Erinomainen
 
136
Erittäin hyvä
 
43
Hyvä
 
9
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

24.9.2018

Kirjoittanut suvisa77 Kuopio, Suomi

Ihana hotelli aikuiseen makuun

Erinomainen hotelli loistavalla sijainnilla ja ihan rannan vieressä. Henkilökunta aivan loistavaa. Täydet kymmenen pistettä heille kaikille. Hyvä aamiainen ja muutenkin hotellissa oli todella hyvä ruoka. Kävelymatka vanhaan kaupunkiin. Hotellin asiakkaat saivat alennuksen rantatuoleista ja respasta sai rantapyyhkeen jonka voi sitten palatessaan palauttaa takaisin respaan.Toisen viikon loppupuolella saimme vielä paremman huoneen kuin mistä olimme maksaneet. Parveke oli siinä suoraan merelle ja näköala sieltä upea. Kiva yllätys hotellin taholta. Tätä hotellia voi lämpimästi suositella.

 
28.8.2018

Kirjoittanut janetski2016 Rauma, Suomi

Hyvän palvelun hotelli

Hotelli on kooltaan pieni mutta täyttää ison hotellin palvelut. Henkilökunnan palvelualttius on aivan omaa luokkaansa - täydet kymmenen pistettä. Huoneet ovat siistit kuten myös koko hotelli, aamupala oli erittäin runsas ja monipuolinen. Hotellin rauhallisuus oli myös mukavaa. Hotellin sisustus ja värimaailma olivat myös kauniit ja kivat. Suosittelen tätä hotellia erityisesti hyvän palvelun taki! Toimiva ja tehokas ilmastointi löytyy myös.

 
8.8.2018

Kirjoittanut TiiaA31

Aivan upea Swell Boutique

Erinomainen ja pieni hotelli loistavalla sijainnilla rannalla. Ihastuttava, kaunis ja rauhallinen. Ystävällinen henkilökunta kautta linjan ja todella monipuolinen ja tasokas aamiainen. Tuoreet ja mehukkaat viikunat kruunasivat jokaisen aamiaisen! Ystävälliset ja huolelliset siivoojat. Viereisestä myymälästä lyhyt matka kiikuttaa vesipulloa ja pikkuevästä huoneeseen tai mukaan rannalle. Merinäköalasta kannattaa maksaa hieman ekstraa! Huoneemme sijaitsi 4. kerroksessa eikä liikenteen äänet meitä häirinneet.

 
1.10.2017

Kirjoittanut RauHu

Hyvä valinta aikuiseen makuun

Hotelli sijaitsee lähellä rantaa, ylitettävä vain vilkas katu. Rannan tuoleista ja varjosta saa hotellin asiakkaana alennuksen ja hotellista saa rantapyyhkeet (kylpypyyhkeen kokoiset) maksutta. Sopii aikuisille, jotka eivät häiriinny vilkkaasta rantakadusta, mutta arvostavat hotellin rauhallisuutta. Palvelu oli erittäin ystävällistä, varsinkin vastaanotto palveli loistavasti. Huoneemme oli junior sviitti ja vastasi odotuksia. Huoneet sisustettu pelkistetysti, mutta ovat silti viihtyisiä. Siivous oli myös hyvää, puhtaat pyyhkeet päivittäin. Ainut puute oli se, että pieniä toilettitarvikkeita piti säännöstellä; kosteusvoide loppui puolivälissä viikon lomaa ja suihkugeeliä oli myös liian vähän. Pieni jääkaappi auttoi pitämään juomat viileinä. Ilmastointi oli helppo käyttää ja toimi moitteettomasti. Aamupala monipuolinen. Tuoretta appelsiinimehua sai vain lasillisen, jonka vuoksi olisin toivonut parempaa laatua tiivistemehusta. Kävelymatka vanhaan kaupunkiin noin 1,7 km ja sinne voi mennä rantakatua pitkin. Vaihtelun vuoksi voi käyttää myös ylempänä olevia katuja, jolloin näet enemmän paikallista kaupunkielämää. Kokonaisuutena hyvä ja suosittelen pariskunnille.

 
9.6.2017

Kirjoittanut Panuliisa Jyväskylä, Suomi

Kaunis uusi hotelli rannan tuntumassa

Olimme varanneeet pakettimatkan ja meille oli varattu huone, jossa piti olla osittainen merinäköala. Se ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa, vaan meri näkyi vain parvekkeen toisesta nurkasta ja silloinkin naapurin parvekkeen läpi. Saimme kuitenkin vaihdettua huoneen loman puolivälissä, tosin lisämaksua vastaan. Hotelli on todella siisti, huoneet kauniisti sisustettu ja respan henkilökunta ei voisi olla parempi. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen. Ainut pieni miinus olivat uima-altaat (2 kpl), jotka olivat pieniä. Sekään ei kyllä meitä haitannut, koska vesi oli aika kylmää.