Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Olohuoneen puolella on sohva sekä tv satelliittikanavilla. Erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Erilliset vuoteet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Sviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Makuuhuone ja olohuone vuodesohvalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Superior -huone

Superior-huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvinkeittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superiorsviitti

Superiorsviittejä, joissa parveke merinäköalalla. Erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle /2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.