Juniorsviitti

Hienoja juniorsviittejä, missä olohuoneen puolella on sohva sekä tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Mukavasti sisustettuja kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Mukavasti sisustettuja sviittejä makuuhuoneella ja olohuoneella, missä on sohva. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle.

Superior -huone

Raikkain sävyin sisustettuja superior-huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvinkeittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superiorsviitti

Mukavasti sisustettuja superiorsviittejä kahdella vuoteella ja kulmasohvalla. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.