Juniorsviitti

Hienoja juniorsviittejä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Olohuoneen puolella on sohva sekä tv satelliittikanavilla. Erilliset vuoteet. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Mukavasti sisustettuja kahden hengen huoneita parvekkeella. Erilliset vuoteet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Mukavasti sisustettuja sviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Makuuhuone ja olohuone vuodesohvalla. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle.

Superior -huone

Raikkain sävyin sisustettuja superior-huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvinkeittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superiorsviitti

Mukavasti sisustettuja superiorsviittejä, joissa parveke merinäköalalla. Erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen kulmasohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Pieni jääkaappi ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.