Palazzino di Corina

  • Kävelymatka kaikkialle
  • Kaunis hotelli
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Palazzino di Corina on kaunis hotelli venetsialaisella vivahteella. Hotellilla on pieni allas ja tyylikkäät huoneet ja se sijaitsee Rethymnonin charmikkaassa kaupunginosassa, josta on kävelymatka kaikkialle.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-2 hengelle. Juniorsviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kodikas. Sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 398 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Palazzino di Corinassa on pieni allasalue, jossa on hyvin pieni allas ja pari aurinkotuolia. Hotelli sijaitsee Rethymnonin vanhassa kaupunginosassa. Täältä on kävelymatka kaikkialle ja läheltä löytyy ravintoloita, kahviloita, baareja, ostosmahdollisuuksia ja yöelämää. Noin 500 metriä pienelle rannalle ja 1,2 km suuremmalle rannalle, jossa on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja.

Aamiaishuone ja viihtyisä kahvila. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Ravintola, jossa à la carte-lista. Kaupungin ja läheisten baarien äänet voidaan kokea häiritsevinä. Paljon portaita hotellissa, osa hyvin jyrkkiä. Rajoitettua liikennettä korkeasesonkina, matalasesonkina liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy 150 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.