Atlantis Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Atlantis Beach on tasokas hotelli erinomaisella paikalla rantakadulla. Tässä hotellissa suurin pulma voi olla päättää, viettääkö rentouttavaa hetkeä rannalla vai hotellin suurella allasalueella. Hotellin taverna tarjoilee hyvää ruokaa ja baarissa on mukava pistäytyä yömyssyllä. Juniorsviitiin varanneet voivat nautiskella jacuzzista huoneessa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2–4 hengelle. Superior huoneita 2 hengelle. Perhehuoneita 4 hengelle. Juniorsviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 452 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 1,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tasokas Atlantis Beach hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Rethymnonin rantakadulla, lähellä palveluita. Hotellialue koostuu päärakennuksesta ja kuudesta sivurakennuksesta. Suurella allasalueella on pääallas sekä erillinen lastenallas. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Allasbaari. Kivenheiton päässä oleva ranta on saanut EU:n Sinisen lipun puhtaasta vedestään. Rannalle mennessä on ylitettävä tie. Sekä altaalla että rannalla maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellin buffetravintolasta on näkymä merelle ja taverna tarjoaa kreikkalaista ruokaa. Siisti pukeutuminen illalliselle, ei ranta-asua ja miehillä pitkät housut. Kerran viikossa kreikkalainen ilta, jossa tarjolla kreikkalaisia erikoisuuksia ja tanssia. Vastaanotossa on baari, jossa voit nautiskella hyvästä juomasta ennen illallista.

Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Vastaanotossa on televisio. Pöytätennistä. Leikkipaikka. Pieni kuntosali lisämaksusta. Spa, jossa sauna, höyrysauna, manikyyri ja hieronta lisämaksusta lisämaksusta. Lähistöltä löytyy kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Leikkipaikka. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotelli pyrkii järjestämään erikoisaterioita. Ilmoita toiveestasi varauksen yhteydessä. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus