Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa parveke tai terassi. Huoneet koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, joiden välissä on huurrelasiovi. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Kolminkertaiset ikkunat tummentamaan luonnonvaloa. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kahvinkeitin. Vedenkeitin. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38-40 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior huone

Superior-huoneita, joissa parveke tai terassi. Osassa allasnäkymä tai merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Kolminkertaiset ikkunat. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kahvinkeitin. Vedenkeitin. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16-17 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huone parvekkeella tai terassilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kolminkertaiset ikkunat. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.