Juniorsviitti

Valoisia juniorsviittejä parivuoteella ja tilavalla poreammeella keskellä huonetta. Wc-tila on erotettu muusta huoneesta oranssilla lasiseinällä, käsienpesuallas on huoneen puolella. Puhelin ja kaksi taulu-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 29 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Tilavia ja tyylikkäitä kahden hengen huoneita. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kolminkertaiset ikkunat tummentamaan luonnonvaloa. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäkymä tai allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Perhehuone

Tilavia ja tyylikkäitä perhehuoneita. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla (kaksi kappaletta). Jääkaappi. Perhehuone koostuu kahdesta huoneesta, joiden välillä on lasiovi. Kolminkertaiset ikkunat tummentamaan luonnonvaloa. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38-40 neliötä
Soveltuu enintään: 4 hengelle

Superior huone

Raikkaita superiorhuoneita, joissa mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä nojatuolista tai sohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, minibaari pyynnöstä. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäkymä tai allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16-17 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle