Kriti Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Kriti Beach sijaitsee Rethymnonin rantapromenadin varrella. Varaa huone merinäköalalla ja ihastele näkymiä omalta parvekkeelta! Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja ja hotellin allasalue on viihtyisä. Illalla voit herkutella hotellin a la Carte -ravintolassa, joka on erityisen pidetty Rethymnonin alueella.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lähellä kaikkea.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 326 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kriti Beach sijaitsee keskeisellä sijainnilla Rethymnonin rantapromenadilla. Allasalueella aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Armenistis -allasbaari tarjoilee keskipäivän virkistäviä juomia. Promenadin toisella puolella on Sinilippu palkinnon saanut puhdas ja kirkasvetinen ranta, jossa myös maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellin pääravintola Thalassista on näkymät Papanastasiuon kadulle. Ravintola tarjoilee kansainvälisiä ja kreikkalaisia ruokia, vaihtuva teema joka ilta. Hotellin toinen ravintola Chimera puolestaan tarjoilee Välimerellisiä ruokia, ja ravintola on saanut tunnustusta yhtenä Rethymnonin parhaista. Chimerasta on hyvät merinäköalat ja viihtyisä rantakadun tunnelma. Armenistis baari tarjoaa cocktaileja, kahvia ja virvoitusjuomia sekä a la Carte lounasta.

Kuntoilusta lomallaan nauttiville hotellilla on kuntosali. Hotellin viereinen rantakatu on kilometrien mittainen, omiaan lenkille tai iltakävelylle. Hoitoja ja hierontaa, sauna ja sisä-allas. Kuntosali, spa ja sisäallas yli 16-vuotiaille vieraille. Rannalla vesiurheilua kuten jet ski ja vesihiihtoa lisämaksusta. Hotellilla on iltaohjelmaa, kuten kreikkalaista musiikkia ja tanssia kahdesti viikossa.

Kriti Beachin sijainti on mainio Rethymnonin tutkimiseen. Promenadia pitkin pääset kuuluisalle vanhalle venetsialaiselle linnoitukselle ja pikkukatuja pitkin vanhaan kaupunkiin. Rethymnonissa on kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan, ravintoloita, baareja, kauppoja ja putiikkeja sekä viihdettä!

Ateriat

Aamiaisbuffet sisältyy. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.