Kokemuksia Kriti Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 154 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-29


8 10:stä

+
Ruokavalikoima aamupalalla ja illallisella. Hotellin sijainti. Rauhallinen huone.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-24


10 10:stä

+
Aamupala oli hyvä. Huoneemme ( 403 ) oli hyvä-
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-07


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-03


8 10:stä

+
Sijainti. Huone valoisa, hyvin varusteltu ja puhdas.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-29


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-31


9 10:stä

+
Hotellin sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-22


5 10:stä

+
-
Olimme varanneet Junior Suiten merinäköalalla, mutta saimme perhehuoneen osittaisella merinäköalalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-06-26


10 10:stä

+
Siisti,sijainti,henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-05


8 10:stä

+
Emme olleet tyytyväisiä ensimmäiseen huoneeseen, saimme vaihdettua huoneen ilman lisäkuluja tai muita ongelmia.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kriti Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

337 arvostelua
Erinomainen
 
190
Erittäin hyvä
 
100
Hyvä
 
31
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

5.10.2019

Kirjoittanut Tosi_Asian_tuntija Helsinki, Suomi

Erinomainen hotelli

Hyvä sijainti, rannan lähellä, melko lähellä vanhaa kaupunkia. Hyvässä kunnossa oleva rakennus, siisti huone. Oikeus rantatuoleihin. Aamiainen erittäin hyvä, parempi jopa kuin Thaimaan hotelleissa, joissa se on usein erinomainen. Suositellaan - ehdottomasti!

 
27.7.2019

Kirjoittanut Matkaaja432

Mukava pieni hotelli

Meidän huone sijaitsi loistavalla paikalla merinäköalalla mutta onneksi ei ihan vilkkaan rantakadun äärellä vaan reilusti sivukadun puolella jonne ei kuulunut meteliä yöllä. Hotelli on loistavalla paikalla rannalla ja vain noin kilometrin päässä vanhasta kaupungista. Rantakatu oli täynnä ravintoloita, ne riitti meille. Uima-allas oli aika pieni mutta me tiedettiin se etukäteen. Halusimme rauhallisen hotellin aamupalalla, ei mitään vesipuistohotellia. Söimme yhden kerran illallista hotellissa kun oli kreikkalainen ilta. Ruoka oli hyvää ja ohjelma mukavaa. Ihmettelimme miksi huoneen vessan ovi ei ollut täysikokoinen vaan sivuille jäi pieni rako eikä se mennyt siis kokonaan kiinni. Voisin mennä uudelleen samaan hotelliin myös täysihoidolla. Henkilökunta oli ystävällistä.

 
17.5.2019

Kirjoittanut lisbeth r Naantali, Suomi

Hotelli sijaitsee tosi hyvällä paikalla, vanha kaupunki kävelymatkan päässä. Ranta siisti ja mielyttävä palvelu.

Huone ihan ok, joskin katsoimme parvekkeelta oliivipuuhun. Siivous hyvä ja ystävällinen. Respan nuori mies ei ihan vielä ollut perillä asioista, mutta eiköhän se siitä. Baarissa ammattinsa osaava baarimestari. Muutenkin ravintolassa hyvä henkilökunta, kunhan vain turistit osaisivat noudattaa etikettejä, joita hotellissa on. Loma oli hyvä ja rentouttava. Mukavaa kun on hotelli, jossa ei ole vesipuistoa:)

 
16.8.2018

Kirjoittanut Jarmo_Y Vantaa, Suomi

Kolme viikkoa Rethymnonissa

Erinomainen sijainti kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Iso hotelli, jossa mahdollista saada upgreidaus, jos halua maksaa pikkuisen lisää. Henkilökunnan ystävällisyys on ilmeisesti harjoitteluvaiheessa lukuunottamatta bellboyta, joka taitaa asian.

 
7.5.2018

Kirjoittanut karik806 Tampere, Suomi

Ei merinäköalaa

Olimme Aurinkomatkojen viikon matkalla vapun tietämissä ja kun saavuimme kakkoskerroksen huoneeseen palasin heti vastaanottoon ja kerroin että näköala on vastapäisen talon seinään ja olin maksanut suorasta merinäköalasta...no, virkailija soittaa jonnekin, paljon puhetta ja neuvottelua jostain. Lopputuloksena saimme uuden huoneen neljännestä kerroksesta jonka parvekkeelta on vino näköala merelle. Aikaa oli mennyt tunti hotelliin tulosta joten luovutin tällä kertaa¨, lomalla kun ollaan. Seuraava päivänä kun tulimme kaupungilta iltapäivällä huoneen ovi oli auki siivoojan jäljiltä, minulla on yli 2000 hotelliyötä takana ja tämä oli ensimmäinen kerta! Menin tietysti respaan ja vaadin selitystä, lupasivat palata asiaan. Moneen tuntiin ei kuulunut mitään joten poikkesin respaan uudestaan. Kysyttyäni sanoivat jääneen vahingossa auki, mutta sitä tärkeää lisäsanaa sorry ei kuulunut. Tässä kohden käyrä alkoi nousta ja soitin oppaalle ja selitin väärän huoneen ja avoimen oven storyn. Opas lupasi olla yhteydessä hotelliin ja soittikin kohta takaisin että olisi tarjolla jotain de luxe huonetta ilman lisähintaa. Sanoin että emme ala tässä vaiheessa huonetta vaihtamaan ja odottelen hotellista muuta kompensaatiota. Seuraavana aamuja sama hýmytön vastaanottovirkailija kysyi; are You happy with Your room now...vastasin no ja odottelen edelleen kompensaatiota. Mitään vastaantuloa hotellista ei tullut, extrat maksettiin normaalisti. Tympeää kohtelua vastaanotossa, respan bellboy sitä vastoin oli todella palveluhenkinen. Hotellissa hieno valosysteemi huoneen ovessa, siitä voi valita palamaan siivousta halutaan tai älä häiritse valon. Huono puoli vaan se että siivojat tulevat silti huoneeseen; roomservice? Koulutus puuttuu. Hotellin allas likainen ja hotellin merenranta surkean roskainen verrattuna naapurantoihin. Surkea esitys hotellilta, emme tule toiste. Eniten jäi vaivaamaan se että missään vaiheessa eivät pahoitelleet virheitään.