Kokemuksia Kriti Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 182 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti , ruoka , palvelu ,siisteys .
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


10 10:stä

+
Kiva paikka oli
-
Apollomatkojen sivuilla kyseinen hotelli on 4 tähden arvoinen, joten veroa menisi siis 3e/pv, mutta hotelli on nykyään 5 tähden hotelli, ja veron määrä on vastaavasti 4e/pv, joten tämä olisi hyvä apollomatkojen sivuille päivittää, jotta asiakkaat tietävät ja pystyvät oikean veron määrän laskemaan ja maksamaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


5 10:stä

+
Sijainti
-
Ankea palvelu, huone ei niin hieno, parvekkeella ei yksityisyyttä lasisermin vuoksi, saunaan sai mennä vain kerran loman aikana, uima-allas alue liian avoimella huonolla paikalla,

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


9 10:stä

+
Monipuolinen buffetaamiainen, siisteys, reseptionin ystävällinen palvelu
-
Aamiaistarjoilijoille hymyä huuleen. Olivat totisia, eräs jopa vihaisen ja tympääntyneen oloinen. Aiheutti varmaankin epämukavan olotilan monille asiakkaille. Pieni, mutta tärkeä asia viihtymisen kannalta.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


7 10:stä

+
Hyvällä paikalla lähellä rantaa. Siisti kivanpieni huone.
-
Emme kokeneet olevamme 5 tähden asiakkaita. Yksi tarjoilija ravintolassa oli töykeä.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


9 10:stä

+
Parasta erittäin ystävällinen palvelu. Auttoivat ja huolehtivat sairastumisessa. Muistivat syntymäpäivänä kakulla.
-
Allasalue oli pettymys, sitä ei oikeastaan ollut. Olimme kuvan perusteella luulleet sitä isommaksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


9 10:stä

+
Sijainti, yleisilme, huoneet ja varustelu, aamiainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-16


8 10:stä

+
sijainti,palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


7 10:stä

+
Sijainti
-
Ilmastointi ei ollut päällä missään muissa tiloissa kuin huoneissa

Vahvistettu asiakas: 2023-07-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kriti Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

353 arvostelua
Erinomainen
 
202
Erittäin hyvä
 
103
Hyvä
 
31
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

6.5.2023

Kirjoittanut Virva J

Kriti Peach in beutiful Retymno

Hotelli oli todella siisti, ihanat sängyt ja kaksi erilaista tyynyä! Henkilökunta oli ihana; auttavaisia, ystävällisiä, ihania ihmisiä, ihan kaikki. Aamiainen tyypillinen hotelliaamiainen, hyvin sai vatsan täyteen. Henkilökunnalta saimme joitakin ihania yllätyksiä. Tuli tunne, että meistä välitetään. Hotellin sijainti on loistava; sopiva kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja satamaan. Ranta aivan hotellin vieressä.Retymnon on kaunis kaupunki. Sää oli suosiollinen; sopivasti lämpöä ja aurinkoa. Pari sään puolesta sopivaa ostospäivää. Suosittelen!

 
5.10.2019

Kirjoittanut Tosi_Asian_tuntija Helsinki, Suomi

Erinomainen hotelli

Hyvä sijainti, rannan lähellä, melko lähellä vanhaa kaupunkia. Hyvässä kunnossa oleva rakennus, siisti huone. Oikeus rantatuoleihin. Aamiainen erittäin hyvä, parempi jopa kuin Thaimaan hotelleissa, joissa se on usein erinomainen. Suositellaan - ehdottomasti!

 
27.7.2019

Kirjoittanut Matkaaja432

Mukava pieni hotelli

Meidän huone sijaitsi loistavalla paikalla merinäköalalla mutta onneksi ei ihan vilkkaan rantakadun äärellä vaan reilusti sivukadun puolella jonne ei kuulunut meteliä yöllä. Hotelli on loistavalla paikalla rannalla ja vain noin kilometrin päässä vanhasta kaupungista. Rantakatu oli täynnä ravintoloita, ne riitti meille. Uima-allas oli aika pieni mutta me tiedettiin se etukäteen. Halusimme rauhallisen hotellin aamupalalla, ei mitään vesipuistohotellia. Söimme yhden kerran illallista hotellissa kun oli kreikkalainen ilta. Ruoka oli hyvää ja ohjelma mukavaa. Ihmettelimme miksi huoneen vessan ovi ei ollut täysikokoinen vaan sivuille jäi pieni rako eikä se mennyt siis kokonaan kiinni. Voisin mennä uudelleen samaan hotelliin myös täysihoidolla. Henkilökunta oli ystävällistä.

 
17.5.2019

Kirjoittanut lisbeth r Naantali, Suomi

Hotelli sijaitsee tosi hyvällä paikalla, vanha kaupunki kävelymatkan päässä. Ranta siisti ja mielyttävä palvelu.

Huone ihan ok, joskin katsoimme parvekkeelta oliivipuuhun. Siivous hyvä ja ystävällinen. Respan nuori mies ei ihan vielä ollut perillä asioista, mutta eiköhän se siitä. Baarissa ammattinsa osaava baarimestari. Muutenkin ravintolassa hyvä henkilökunta, kunhan vain turistit osaisivat noudattaa etikettejä, joita hotellissa on. Loma oli hyvä ja rentouttava. Mukavaa kun on hotelli, jossa ei ole vesipuistoa:)

 
16.8.2018

Kirjoittanut Jarmo_Y Vantaa, Suomi

Kolme viikkoa Rethymnonissa

Erinomainen sijainti kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Iso hotelli, jossa mahdollista saada upgreidaus, jos halua maksaa pikkuisen lisää. Henkilökunnan ystävällisyys on ilmeisesti harjoitteluvaiheessa lukuunottamatta bellboyta, joka taitaa asian.