Juniorsviitti

Juniorsviiteissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta, taitettavasta sängystä tai levitettävästä nojatuolista. Saapuessa huoneessa odottaa hedelmiä sekä pullo viiniä ja vettä. Juniorsviitin asiakkaille maksutta höyrysauna ja tavallinen sauna. Tv, jossa satelliittikanavat. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Yksi kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Osassa merelle päin olevissa huoneissa voi kuulua liikenteen ääniä.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Osassa huoneista mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta, taitettavasta sängystä tai levitettävästä nojatuolista. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Osassa merelle päin olevissa huoneissa voi kuulua liikenteen ääniä.

Huonekoko: n. 20 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle/1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone on kaksi erillistä huonetta, jotka on yhdistetty väliovella. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta, taitettavasta sängystä tai levitettävästä nojatuolista. Tv, jossa satelliittikanavat. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Yksi kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle