Juniorsviitti

Juniorsviiteissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta, taitettavasta sängystä tai levitettävästä nojatuolista. Saapuessa huoneessa odottaa pullo viiniä ja vettä. Juniorsviitin asiakkaille maksutta höyrysauna ja tavallinen sauna. Tv, jossa satelliittikanavat. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Yksi kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta, taitettavasta sängystä tai levitettävästä nojatuolista. Tv, jossa satelliittikanavat. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuone on kaksi erillistä huonetta, jotka on yhdistetty väliovella. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta, taitettavasta sängystä tai levitettävästä nojatuolista. Tv, jossa satelliittikanavat. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Yksi kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle