Marel

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Marel on hyvin Marel on hyvin ylläpidetty keskitason hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Rethymnonin rantakadulla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12 -vuotiaat aikuiset matkustajat ja ilmapiiri on miellyttävän rauhallinen. Rentoudu pulahtamalla mereen ja lähde illan tullen kävelylle Rethymnonin kujille. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneiston, jonka parvekkeelta on merinäköala.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä alennetulla maatasolla 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,3 10:stä
Perustuu 90 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 43 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Marelissa majoitut parhaalla paikalla Rethymnonin rantakadulla, kävelyetäisyydellä vanhankaupungin viehättävistä kujista, ravintoloista ja kaupoista. Hotelli toivottaa tervetulleiksi yli 12 -vuotiaat matkustajat, ja ilmapiiri täällä on rento ja rauhallinen. Pienen uima -altaan äärellä on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, ja voit surffata ilmaisella wifillä aulassa, joka on avoinna päiväsaikaan. Ranta on aivan vierellä, ja useista huoneistoista on kauniit merinäkymät parvekkeelta. Läpikulkuliikenne hotellin ulkopuolella saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneita, etenkin korkeasesongin aikana.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.