Kaksio

Kaksioita joissa on parveke merinäköalalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, pieni uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla. Makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, pieni uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö hiljattain remontoidussa osassa

Yksiö uudessa/remontoidussa osassa, parvekkeella ja merinäköalalla. Makuuhuone yhdistetty minikeittiöön. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, pieni uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pieni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö, alennettu maataso

Yksiöitä alennetulla maatasolla ja näkymä puutarhaan. Makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vyhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, pieni uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.