Theartemis Palace

 • Lähellä hiekkarantaa
 • Juniorsviiteissä oma jacuzzi
 • Osta lisäksi puolihoito tai All Inclusive
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Theartemis Palace on hyvän palvelun suuri kaupunkihotelli. Hotellilta pääset muutamassa minuutissa Rethymnonin suositulle rannalle. Myös Rethymnonin keskustaan on vain lyhyt kävelymatka. Hotellilla on kaksi uima-allasta, pieni kuntosali ja jacuzzi.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2–3 hengelle. Superior-huoneita jacuzzilla 2 hengelle. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siivous joka päivä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 797 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Theartemis Palace sijaitsee Kreetalla vain muutaman minuutin matkan päässä Rethymnonin hiekkarannalta ja kaupungin keskustasta. Hotellialue koostuu kahdesta rakennuksesta, päärakennuksesta sekä sivurakennuksesta, joiden välissä kulkevan tien alitse pääsee kävelytunnelia pitkin. Uima-altaassa on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin uudemmassa rakennuksessa on myös jacuzzi sisätiloissa sekä pieni allas ulkotiloissa. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Hotellilla on ravintola Chloe (siisti pukeutuminen, miehillä pitkät housut). Kolme baaria, joista yksi on snackbaari sekä lisäksi allasbaari. Pieni kuntoiluhuone ja tikkataulu. Pöytätennis. Hieronta, sauna ja biljardi. Pieni elintarvikekioski ja korumyymälä. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Kokoustilat jopa 80 hengelle. Paikallisliikennettä, mikä voidaan kokea häiritsevänä. Rannalle mentäessä ylitettävä teitä, paikallista liikennettä.

Hotelli on Green Key -merkitty ja pyrkii aktiivisesti minimoimaan ympäristövaikutuksiaan.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa puolihoidon, syövät lapset (2-11 vuotta) 1 eurolla.

Hotelli pyrkii järjestämään erikoisaterioita. Ilmoita toiveestasi mielellään varauksen yhteydessä.

All Inclusive

All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä klo 7.15-10.00.
 • Myöhäinen mannermainen aamiainen 10.00-11.00.
 • Lounas, klo 12.30‒14.30.
 • Päivällinen, klo 18.30‒21.30. (Siisti pukeutuminen, miehillä pitkät housut).
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, drinkkejä, olutta ja viiniä, virvokkeita klo 10.00–23.00.
 • Jäätelöä ja välipalaa, klo 14.30‒16.30.
 • Kahvia ja kakkua, klo 10.00‒17.00.
 • Iltaohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten hotellivieraiden on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 saakka.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.