Kokemuksia Theartemis Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 125 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisteys ja kun olimme altaan puolella, ei kuulunut liikenteen melu. Henkilökunta oli ystävällistä. Ruoka oli hyvää. Oli ihanaa kun iltapala odotti kun tulimme lennolta illalla.
-
Illallistilanteet olivat aika härdelliä ja meluisia kun väkeä oli paljon eli tunnelma oli aika kaukana. Ehdottaisin pehmeämpää valaistusta ja vaikka väliseiniä/kabinetteja/loosseja ja vaikka tuikkuja pöydille tms tunnelman luomiseksi.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


10 10:stä

+
Äärettömän ystävällinen ja avulias henkilökunta. Pöytiin ohjattiin, ruoka oli hyvää ja monipuolista sekä erityismaininnan saa ihanat jälkiruoat. Juomaakin sai heti, ja niin paljon kuin pyysi. Meillä oli all inclusive. Mukava yllätys oli, että saimme kahden hengen huoneen sijaan kaksikerroksisen hotellihuoneen. Parveke oli tosi iso. Ohjattu liikunta oli plussaa.Siivous joka päivä ja allaspyhkeet sai hotellista.
-
Jatkakaa samaan malliin, niin ei voi mennä pieleen.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


8 10:stä

+
Siivous joka päivä
-
Ilmoitus matkayhtiölle että puolihoidon illalliselle ei kuulu mikään juoma, ei edes vesi vaan kaikesta joutuu maksamaan

Vahvistettu asiakas: 2021-09-17


10 10:stä

+
Siisteys ja yleisesti äärettömän ystävällinen henkilökunta. Sijainti oli myös todella hyvä.
-
Pienellä altaalla erittäin epävarma ja ujo tarjoilija. Tilausten tulo kesti todella kauan, koska ilmeisesti haki joka kerta juomat toiselta puolelta katua isommasta allasbaarista. Ei lainkaan asiakaspalveluhenkinen ja palvelu hidasta. Itse täytyi aina etsiä hänet jostain. Eri tarjoilija sinne ja oma jääkaappi missä perusjuomat. Tuhkakupit parvekkeelle olisi suotavat.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-17


9 10:stä

+
Ruoka oli todella hyvää ja monipuolista ja vaihteli åäivittåin.
-
Baarimikot saisivat toimia nopeammin. Ihan selvää vitkuttelua juomien teossa.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-03


10 10:stä

+
Oma aurinkotuoli parvekkeella
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-03


10 10:stä

+
Siisti tuttu hotelli jossa pääsääntöisesti hyvä palvelu. Ja sijainti loistava
-
Etenkin allasalueen palveluun voisi kiinnittää huomiota. Välillä sula mahdottomuus saada esim juomia ellei itse kävele tekemään tilausta...

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


10 10:stä

+
Ystävällinen ja avulias henkilökunta
-
Huone huoneissa voisi porota reiät kaapin oviin joissa jääkaappi sijaitsee.Saisi ilmaa ja toimisi paremmin.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-14


8 10:stä

+
Ilmastointi sekä yleinen siisteys
-
Erityisruokavalioiden huomioiminen niin ruokien ,kuin myös henkilökunnan osalta. Myös jos olet All inclusive asiakas niin tarjoilijoiden palvelu alttius huonoa .

Vahvistettu asiakas: 2021-08-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Theartemis Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

806 arvostelua
Erinomainen
 
370
Erittäin hyvä
 
309
Hyvä
 
96
Ei kovin hyvä
 
22
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

21.8.2019

Kirjoittanut Petri K Espoo

Oikea all-inclusive

Moni ei varmaan huomaa, että kilometri tästä hotellista vuoristoon avautuu ainutlaatuinen Kreetalainen maaseutu oliivipuineen ja viinitarhoihin. Näkymät ovat vuorelta huikeat. Rantaan ei ole sitäkään matkaa, on vain hiukan ahdasta. Hotellilla ei pihistellä mitään. Ensimmäinen paikka, missä todella saa ison tuopin eikä laimennettuja juomia. Ruoka on kohtuullista. Liharuoat eivät valtavasti innosta, mutta toisinaan löytyy alkuruoista herkullisia juustoja. Kasvissyöjille ehkä paremmin syötävää. Jälkiruoat ovat aivan omaa luokkaansa. Aamuleipä menettelee, leikkeleet ok. Aamumehu on ala-arvoista. Viikon oleskelun aikana yhden päivällisen sai vaihtaa hienompaan listaan eri ravintolassa. Siellä passattiin todella ja kokit yrittivät parastaan. Palvelu oli yleensäkin hyvää. Allasbaarissa turhaa temppuilua, kun joka kerran kysyttiin huoneen numeroa. Tilaus altaalle piti käydä baarissa ensin tekemässä. Siistit huoneet. Allasalue suosioon nähden pieni.

 
19.10.2018

Kirjoittanut pikafi fin

Hintansa arvoinen

Erittäin avulias ja ystävällinen henkilökunta. Kaikki paikat kiilsivät puhtautta. Sijainti keskeinen, mutta rauhallinen. All inclusive ruoka oli hyvää etenkin kreikkalaiset erikoisuudet. Kalatarjonta oli niukka. Baari toimi ihan hyvin. Joustavuutta sekä tulo- että lähtöruokailuissa.

 
26.8.2018

Kirjoittanut TrailBlazer655372

Siisti ja kaunis hotelli

Oltiin isolla porukalla, johon kuului ihmisiä iältään 1-72 vuotta. Kaikki tykkäsivät hotellista, pääsääntöisesti kaikki asiat toimii. Ruoka oli ihan hyvää, joskus jopa tosi hyvää. Henkilökunta oli ystävällistä. Voisin tulla tänne toistekin. Yhden huoneen avainkortti ei suostunut toimiin ja se jouduttiin vaihtamaan viisi kertaa. Varmaan syy on lukossa.

 
16.10.2016

Kirjoittanut Raili H Oulu, Suomi

Ruoka parasta

Olimme viikon lomalla tässä hotellissa. Asuimme päärakennuksessa pääkadun puolella kolmanessa kerroksessa. Huone normaali hotellihuone. Vuoteet olivat todella hyvät ja kylpyhuone remontoitu. Kadun äänet kantautuvat huoneeseen. Hotellissa oli parasta ruoka. Päärakennuksen alllasalue oli myös ihan hyvä, nyt kun siellä ei ollut tungosta. Sivurakennuksessa oli hyvä allas, mutta altaan ymäristö oli ahtaan oloinen. Kuntosalilla oli osa laitteista rikkinäisiä. Iltaisin allasaluella oli ohjelmaa tai ainakin soitettiin musiikkia. Viikkomme aikana illatkin olivat lämpimiä, joten ohjelmaa oli mukava seurata. Henkilökunta oli ystävällistä. Huoneemme siivoojaan olemme erityisen tyytyväisä.

 
14.10.2016

Kirjoittanut KatriL118

Hyvä hotelli!

Hyvä hotelli, lähellä rantaa. Erittäin ystävällinen henkilökunta, toimiva all inclusive. Ruoka monipuolinen. Hotelli siisti. Iltaisin ohjelmaa. Hotellin spa erinomainen! Loistava hieronta mielestäni edulliseen hintaan. Suosittelen!