Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Juniorsviitit koostuvat makuuhuoneesta sekä olohuoneesta, joiden välissä on liukuovi. Osassa juniorsviittejä on avoin pohjaratkaisu. Juniorsviitit sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Tv, jääkaappi, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa allasnäkymä. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajallinen määrä, joissa on suihku ja wc. Kampanjahuoneet sopivat sinulle, jos haluat asua Theartemis Palacessa, mutta et välitä huoneen sijainnista tai näkymästä. Ulkotilaa ei voi taata. Huone ei välttämättä ole mikään mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke allasnäkymällä. Huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa, ja koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Avoin pohjaratkaisu huoneiden välillä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv, jääkaappi ja hiustenkuivain. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke, osassa allasnäkymä. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Jääkaappi ja vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.