Juniorsviitti

Useimmat juniorsviitit koostuvat makuuhuoneesta sekä olohuoneesta, joiden välissä on liukuovi. Osassa juniorsviittejä on avoin pohjaratkaisu. Juniorsviitit sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Tv, jääkaappi, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Hierova suihku. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Tv. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke, osasta näkymä altaalle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajallinen määrä, joissa on suihku ja wc. Kampanjahuoneet sopivat sinulle, jos haluat asua Theartemis Palacessa, mutta et välitä huoneen sijainnista tai näkymästä. Ulkotilaa ei voi taata. Huone ei välttämättä ole mikään mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita sivurakennuksessa. Kaksi huonetta ja yksi kylpyhuone. Tv, jääkaappi ja hiustenkuivain. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, näkymä altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior -huone jacuzzilla

Hienoja superior-huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Jääkaappi ja vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Taulu-tv. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi jacuzzilla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Hienoja superior-huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Jääkaappi ja vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Taulu-tv. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, josta näkymä altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa tai sivurakennuksessa. Tv. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.