Astali

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Astali on loistava valinta sinulle, joka haluat majoittua lähellä Rethymnonin kaupungin ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja huvituksia. Kaunis venetsialainen satama ja vanhan kaupungin tunnelmalliset kujat sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja pitkälle hiekkarannalle on vain noin 200 metriä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,7 10:stä
Perustuu 81 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 472 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Astali on hieno keskitason hotelli lyhyen kävelymatkan päässä Rethymnonin vanhasta kaupungista. Hotelli sopii hyvin sinulle, joka haluat asua lähellä keskustan ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja rantaa. Hiekkaranta sijaitsee vain kivenheiton päässä, täällä on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellin snackbaari on avoinna vuorokauden ympäri ja täällä tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Vastaanotto on myös avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellilla. Silitysvälineet lisämaksusta. Kaupunkiliikenne saatetaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.