Bio Beach Boutique

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa hiljattain rakennettuun, vain aikuisille suunnattuun hotelli Bio Beach Boutiqueen. Sijainti ei voisi olla parempi - aivan Kreetan aurinkoisella rannalla. Kaikista sviiteistä on merinäköala, kuten myös hotellin ravintolasta ja baaristakin, joten voit nautiskele illallista ja ihaile mereen hiljalleen laskevaa aurinkoa.


Huonetyyppi

Premium juniorsviittejä 1-2 hengelle Executivesviittejä 1-2 hengelle Executivesviittejä jacuzzilla 1-2 hengelle

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hiljattain rakennettu hotelli Bio Beach Boutique on moderni, aikuisille suunnattu hotelli, jonka kaikkien huoneiden tilavilta parvekkeilta on merinäköala.

Pieni allasalue, jossa allas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu. Allaspyyhkeet vaihdetaan joka kolmas päivä. Hotellin viereisellä rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee ravintola Nereides, josta on hieno merinäköala. Aamuisin tarjoillaan herkullinen aamiaispöytä, ja ravintola on avoinna koko päivän. Á la carte-listalla olevilla herkuilla on selkeät paikalliset juuret ja saatavilla on useita kasvis-, gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Aulabaari, jossa on monipuolinen juomalista ja voit nautiskella juomia ihaillen merinäkymiä. Aulabaari tarjoilee myös altaan ja rannan äärellä, voit tilata pientä purtavaa ja välipaloja päivisin (noin klo 10.00-18.00).

Hotellissa on lisäksi pieni spa, jossa on jacuzzi, höyrysauna, tavallinen sauna ja mahdollisuus eri hoitoihin lisämaksusta. Lämmitetty sisäallas. Kuntosali sisarhotelli Biossa, noin 3 minuutin matkan päässä, hotellin asukkaat voivat käyttää kuntosalia maksutta.

Maksuton wifi koko hotellilla. Mahdollisuus vuokrata pyörä tai auto. Rannalla hotellin läheisyydessä on tarjolla vesiurheilulajeja lisämaksusta.

Hotelli sijaitsee rannan vierellä ja rantapromenadia pitkin kuljettaessa on Rethymnonin vanhaan kaupunkiin vain noin 1 kilometriä. Myymälöitä ja ravintoloita alueella. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella, joka voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.