Executivesviitti

Executivesviittejä, joissa viinipullo, vesipullo ja tuoreita hedelmiä saapumisen yhteydessä. Mukavat sängyt, parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Sohvaryhmä. Espressokeitin ja teen keittovälineet, jotka täytetään päivisin sekä pieni jääkaappi. Suuri tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Tilava, noin 15 neliön parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Executivesviitti jacuzzilla

Executivesviittejä, joissa jacuzzi parvekkeella. Viinipullo ja tuoreita hedelmiä saapumisen yhteydessä. Mukavat sängyt, parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huonetyyppejä on kaikissa kerroksissa. Sohvaryhmä. Espressokeitin ja teen keittovälineet, jotka täytetään päivisin sekä pieni jääkaappi. Suuri tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Tilava, noin 15 neliön parveke merinäköalalla ja jacuzzilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Premium juniorsviitti

Premium juniorsviittejä, joissa on viinipullo, vesipullo ja tuoreita hedelmiä saapumisen yhteydessä. Mukavat sängyt, parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huonetyyppejä on kaikissa kerroksissa. Espressokeitin ja teen keittovälineet, jotka täytetään päivisin sekä pieni jääkaappi. Suuri tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Tilava, noin 15 neliön parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.