Executivesviitti

Executivesviittejä, joissa on tilava, noin 15 neliön parveke, jossa on aurinkovuode. Merinäköala. Parivuode. Sohvaryhmä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Espresso-kone ja maksuttomat kapselit. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Jääkaappi, jossa on viinipullo, vesipullo ja tuoreita hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Executivesviitti jacuzzilla

Executivesviittejä, joissa on tilava, noin 15 neliön parveke, jacuzzi merinäköalalla. Parivuode. Sohvaryhmä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Espresso-kone ja maksuttomat kapselit. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Jääkaappi, jossa on viinipullo, vesipullo ja tuoreita hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Premium juniorsviitti

Premium juniorsviittejä. Tilava, noin 15 neliön parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Espresso-kone ja maksuttomat kapselit. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Jääkaappi, jossa on viinipullo, vesipullo ja tuoreita hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.