Kyma Suites Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Kyma Suites Beach sijaitsee loistavalla paikalla lähellä Porta di Sabbionaraa, Rethymnonin vanhankaupungin itäistä sisäänpääsyä. Ostoskadut, ravintolat ja baarit sijaitsevat aivan kulman takana, kuten myös Rethmynonin hieno hiekkaranta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle. Superior -huone 2-3 hengelle. Juniorsviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 103 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kyma Suites Beach on kaupunkihotelli lähellä Sinisen Lipun arvonimen saanutta Rethymnonin rantaa. Täällä pääset nauttimaan kaupungin palveluista rauhallisessa ilmapiirissä.

Sekä rannalla että hotellin pienellä altaalla on aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta. Pyyhepalvelu maksutta. Hotellilla on pieni kuntosali sekä spa, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Voit myös lainata polkupyörää ja lähteä tutustumaan alueeseen omatoimisesti.

Hotellilla on kaksi ravintolaa, pääravintola Moulveri, jossa tarjoillaan ruokaa noutopöydästä sekä baari Navy Blend. Ihana terassi, jossa voit istahtaa hetkeksi oliivipuiden varjoon ja nautiskella hyvästä kahvista ja merimaisemista ohi lipuvine veneineen.

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja. Tie ylitettävä rannalle kuljettaessa. Kaupunkiliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.