Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittovälineet, espressokeitin sekä minibaari. Saapumisen yhteydessä tarjolla viiniä, vettä ja hedelmiä huoneessa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneissa on parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Parveke. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Superior -huone

Superior -huoneita, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Parveke merinäköalalla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yhden hengen huone

Tilavia yhden hengen huoneita, joissa kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Parivuode. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.