Siam Park, Teneriffa

Vesiseikkailuja Teneriffalla

Teneriffalta löytyy maailmanluokan vesipuistoja, mahtavia allas-alueita ja ihania luonnonpuistoja. Kun olet kuluttanut kaiken energian, voit vierailla rentouttavassa Aqua Spassa. 

Siam Park

Siam Park on Euroopan suurin vesipuisto, ja se on rakennettu thaimaalaiseen tyyliin thaimaalaisten arkkitehtien avustuksella, jotka suunnittelivat paikallisen kuninkaan talon. Siam Parkista löydät keinotekoisen rannan portugalilaisella hiekalla sekä aaltokoneen, joka tekee jopa kolmemetrisiä aaltoja kerran tunnissa. Kokeile myös korkean tornin vapaapudotusta! Täällä viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Vesipuisto sijaitsee Costa Adejessa, ja sinne pääsee helposti maksuttomalla bussilla Los Cristianoksesta ja  Playa de las Americaksesta. 

Lago Martiánez

Puerto de la Cruzissa sijaitsevalla suurella allas-alueella voit uida eri altaissa, ja vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka, jos et majoitu rannan lähellä – huomioithan, että kaikki rannat Puerto de la Cruzissa ovat mustahiekkaisia laavarantoja. 

Aqua Spa

Hemmottele itseäsi spa-päivällä! Aqua Spa sijaitsee Playa de las Americaksessa, hotelli Villa Tagoron läheisyydessä, ja se tarjoaa valikoiman erilaisia hierontoja, manikyyrejä ja pedikyrejä. Täältä löydäy myös lämmitetyn sisäuima-altaan, porealtaan sekä pienemmän erikoisaltaan. Samassa paikassa on myös kuntokeskus, joka tarjoaa steppiä, aerobickiä sekä spinningiä. Tel: +34-922 716 555.

Lue lisää matkavinkkejä Teneriffalle