Teneriffa kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 22 euroa henkilöltä.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Reina Sofian lentokentältä hotelleihimme Los Cristianosissa kestää noin 20 minuuttia, Playa de las Américasiin noin 30 minuuttia, Callao Salvajeen/Playa Paraisoon noin 50 minuuttia, Los Gigantesiin/Playa de la Arenaan noin tunnin ja Puerto de la Cruziin noin 1,5 tuntia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Playa de las Américasissa, Costa Fañabessa, Adejessa ja Los Cristianosissa sekä saaren etelärannikolla on useita rakennettuja hiekkarantoja. Laavarantoja on Puerto de la Cruzissa ja Los Gigantesissa/Playa de la Arenassa. Vedenalaisia virtauksia esiintyy. Useilla rannoilla on käytössä liputusjärjestelmä.

Iltaelämä:

Playa de las Américasissa on monia ravintoloita, baareja, diskoja ja tanssipaikkoja. Los Cristianos ja Los Gigantes/Playa de la Arena ovat hieman rauhallisempia, mutta niissäkin on runsaasti ravintoloita, baareja ja kahviloita. Puerto de la Cruzissa on muun muassa joitakin Teneriffan parhaista ravintoloista ja kuuluisa kasvitieteellinen puutarha.

Julkinen liikenne:

Saarella on hyvät paikallisbussiyhteydet. Taksilla matkustaminen on suhteellisen edullista. Tarjolla on vuokra-autoja, polkupyöriä ja mopoja.

Aktiviteetit:

Playa de las Américasissa, Los Cristianosissa, Los Gigantesissa ja Puerto de la Cruzissa voi harrastaa useita urheilulajeja, kuten tennistä, squashia, sukellusta, ratsastusta, golfia, vesihiihtoa, purjelautailua ja nousuvarjoliitoa.

Hyvä tietää:

Helmi-maaliskuussa Santa Cruzissa on karnevaalit, joiden teemana on La Fantasia, ja karnevaaleilla on esimerkiksi kuuluisa paraati.