Teneriffan matkavinkit

Teneriffan matkavinkit

Kaunis sää vuoden ympäri, ihania hiekkarantoja, upeita luonnonilmiöitä ja tuhansia asioita nähtäväksi ja tehtäväksi – kaiken tämän tarjoaa Teneriffa. Halusit sitten vaeltaa Teide -tulivuoren upeissa maisemissa, shoppailla, golfata tai ihastella vanhaa arkkitehtuuria, täältä löydät kaikkea!

Varaa matkasi Teneriffalle

Teneriffan monet kasvot

Teneriffa on Kanariansaarten suurin saari, josta löydät niin isoja kuin pieniäkin kaupunkeja. Lue lisää ja löydä Teneriffan upeimmat 1700-luvulla rakennetut rakennukset, parhaimmat merinäköalat ja paikallisten suosimat paikat.

Lue lisää

Retki Puerto de la Cruziin

Kauniita maisemia ja kanarialaista elämänmenoa. Haluatko kokea Teneriffan aidon puolen? Puerto de la Cruz ei ole yhtä aurinkoinen kuin eteläpuolen resortit, mutta viehättävää kaupunkielämää täältä ei puutu. 

Lue lisää

Luonnon ihmeitä

Teneriffan luonnolla on paljon tarjottavaa. Lue, kuinka aika on muovannut Euroopan korkeimpia kalliomuodostelmia, reheviä metsiä ja kaunista La Gomeran saarta. 

Lue lisää

Teide – dramaattisissa korkeuksissa

Espanjan korkein vuori ja maailman kolmanneksi suurin tulivuori sijaitsee Teneriffalla. Kävely Teiden kansallispuistossa on kuin pitäisi picknickin kuun pinnalla.

Lue lisää

Uskonto ja mystiikka

Pyramideja – Teneriffalla? Lue lisää Teneriffan mystisestä puolesta, Güímarin huimista pyramideista, monista historiallisista kirkoista ja uskonnollisista monumenteista. 

Lue lisää

Kanarialainen keittiö

Kanarialaisesta menusta löydät valikoiman espanjalaisia klassikoita ja omia erikoisuuksia. Lue lisää ja ihastu kulinaristisiin herkkuihin papas-perunoista paellaan. 

Lue lisää

Teneriffan parhaat ravintolat

Unohda ruoanlaitto ja nauti ihanista ruokaelämyksistä – hyvä ruoka kruunaa loman! Lue parhaat ravintolavinkkimme, ja löydä omat suosikkisi!

Lue lisää

7 parasta rantaa Teneriffalla

Teneriffa on jäänyt hieman Gran Canarian lomasaaren syrjään. Teneriffa ei ole vain Kanariansaarten suurin ja vehrein saari, vaan se myös myös paratiisi aurinkoa ja rantoja rakastaville.

Lue lisää

Urheile lomalla

Teneriffa tarjoaa monia vaihtoehtoja aktiivilomailijoille. Lämmin Välimeri on täydellinen surffaukseen, tai jos mielesi tekee pelata golfia voit valita yhden monista golf-kentistä. Jalkapallo ja tennis ovat myös suosittuja aktiviteetteja.

Lue lisää

Shoppailua Teneriffalla

Teneriffalla on mahdollista tehdä hyviä ja edullisia löytöjä. Lue vinkkimme saaren parhaisiin kauppihin, pikkuputiikkeihin ja tietysti ihaniin matkamuistoihin! 

Lue lisää