Aktiiviloma Teneriffalla

Teneriffa tarjoaa monia vaihtoehtoja aktiivilomailijoille. Lämmin Välimeri on täydellinen surffaukseen, tai jos mielesi tekee pelata golfia voit valita yhden monista golf-kentistä. Jalkapallo ja tennis ovat myös suosittuja aktiviteetteja. 

Pyöräily

Yksi maantiepyöräilyn paratiiseista löytyy Teneriffalta. Saarella on loistavia vuoristoteitä, kauniita rannikkoja ja loistava ilmasto ympäri vuoden. Teneriffa on erinomainen kohde hieman kokeneemmille pyöräilijöille, joten pidä tämä mielessä suunnitellessasi seuraavaa pyöräreissuasi! 

Kolme syytä valita Teneriffa seuraavalle pyöräilymatkallesi:

  • Luonnonkauniita maisemia
  • Vaihtelevaa maastoa
  • Optimaalinen ilmasto ympäri vuoden

Golf

Golfin ystäville Teneriffalta löytyy kaksi hyvää 18-reikäistä kenttää, toinen Green Garden Resort -hotellista ja toinen Costa Adejesta. Voit kysyä oppailtamme lisätietoja paikan päällä. Jos et ole kokenein golfaaja, mutta haluat silti parantaa puttaustasi, kannattaa sinun suunnata Los Cristianosiin. Aivan H10 Big Sur -hotellin vieressä on pieni, miellyttävä minigolfrata.

Rentoudu Aqua Spassa

Kaipaatko lisärentoutumista lomallasi? Pidä spa-päivä Aqua Spassa, jossa voit nauttia erilaisista hieronnoista, manikyyristä ja pedikyyreistä sekä muista mukavista hoidoista. Lisäksi paikalta löytyy useita sisäuima-altaita, porealtaita ja pienempiä erikoisaltaita sekä suuri kylpylä spa, jossa on vesijumppaa. Spa sijaitsee lähellä Tagoro Costa Adeje -hotellia Playa de las Americasissa.

Surffari rannalla

Surffaus

Kanariansaaret ovat yksi Euroopan suosituimmista surffauspaikoista. Australialaiset, italialaiset ja ranskalaiset tulevat tänne nauttimaan aalloista. Parhaat alueet ovat Playa de las Americaksessa, mutta vasta-alkajien kannattaa harkita surffikouluun osallistumista. Hotel Las Palmeraksen edessä on paras virallinen surffikoulu, nimeltään Palm Beach Surf. Sitä pitävät englantia puhuvat brasilialaiset surffaajat, joille turvallisuus on tärkeintä. Kysy oppailta lisätietoa!

Tennis

Monissa hotelleissa on oma tenniskenttä. Joissain hotelleissa varaat ajan vastaanotosta, josta voit myös vuokrata mailat ja pallot. Maksulliset tenniskentät löydät hotelli  H10 Conquistadorista Playa de las Americaksesta ja hotelli Bella Vistasta sekä hotelli Bahía Principe San Felipestä Puerto de la Cruzista.


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Teneriffan lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Löydä oma Teneriffasi

Kanariansaarten suurin saari Teneriffa houkuttelee kaikenikäisiä matkailijoita. Tutustu ja löydä oma suosikkisikohteesi! 

Tutustu kohteisiin

Teneriffan matkavinkit

Ihania hiekkarantoja, upeita luonnonilmiöitä ja tuhansia asioita koettavaksi – kaiken tämän tarjoaa Teneriffa!

Teneriffan matkavinkit

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä