Shoppailua

Shoppailua Teneriffalla

Teneriffalla on mahdollista tehdä hyviä ja edullisia löytöjä. Lue vinkkimme saaren parhaisiin kauppihin, pikkuputiikkeihin ja tietysti ihaniin matkamuistoihin! 

Tee hyvä diili

Teneriffalla on hyviä kauppakeskuksia, joista löytyy mitä tahansa ja edulliseen hintaan. Merkkikaupat ovat hieman edullisempia kuin Suomessa – suosituimmat ovat Oasis, Americas Plaza, Safari, Gran Sur ja San Eugenio – mutta täältä löydät myös paljon muitakin kauppoja. Suurin osa kaupoista on auki klo 10.00-22.00, huomioithan myös siestan. Kysy matkanjohtajaltasi vinkkejä parhaisiin ostospaikkoihin. 

Pieniä ja hyviä

Los Cristianoksen kävelykadulta löydät monia pieniä paikallisia putiikkeja. Kävelykatu alkaa pieneltä kirkolta, jossa kannattaa myös käydä. Muistathan, että pienten kauppojen kohdalla kannattaa muistaa siesta, jolloin ne ovat usein suljettuina muutaman tunnin ajan päivisin.

Jos etsit jotain maanläheisempää, suuntaa kohti paikallisia markkinoita. Los Cristianoksessa on markkinat joka sunnuntai klo. 9.00-14,00, ja Costa Adejessa on markkinoita torstaisin ja lauantaisin. Täällä voit tehdä todella hyviä löytöjä!

Parfyymit

Teneriffa on myös vapaakauppa-alue, josta voit ostaa edullisesti hajuvesiä, sillä arvonlisävero ja verot yleisesti ovat alhaisimpia kuin mantereella. 

Strelitzia – paratiisin kukka

Strelitzia on hyväntuoksuinen ja kaunis kukka. Voit tilata kokonaisen laatikollisen kyseisiä kukkia matkaoppaaltasi, kunhan teet tilauksen kolmea päivää ennen lähtöä Teneriffalta. Kukat pysyvät hyvinä noin kolme viikkoa, ja ovat myös ihania tuliaisia tai matkamuistoja. 

Osta herkkuja kotiinviemisiksi

Mikset veisi kotiin pienen palan Kanariansaaria? Jamón y Mojo on espanjalainen herkkukauppa, joka on erikoistunut ibericoon (ilmakuivattu kinkku) ja Mojoon (kanarialainen kastike). Täältä löydät myös marmelaadit, juustot, viinit, hunaja, etikka, oliivit, suklaa ja monet muut. Kauppa sijaitsee Los Cristianoksen pääkadulla. Osoite: Avenida Suecia 35, Los Cristianos. Tel: +34-674 736 901. 

Lue lisää matkavinkkejä Teneriffalle

Strelitzia – paratiisin kukka