Shoppaile Teneriffalla

Teneriffalla on mahdollista tehdä hyviä ja edullisia löytöjä. Lue vinkkimme saaren parhaisiin kauppihin, pikkuputiikkeihin ja tietysti ihaniin matkamuistoihin! 

Markkinat

Teneriffan ostoskeskukset

Teneriffalla on hyviä kauppakeskuksia, joista löytyy mitä tahansa ja edulliseen hintaan. Merkkikaupat ovat hieman edullisempia kuin Suomessa – suosituimmat ovat Oasis, Americas Plaza, Safari, Gran Sur ja San Eugenio – mutta täältä löydät myös paljon muitakin kauppoja. Suurin osa kaupoista on auki klo 10.00-22.00, huomioithan myös siestan. Kysy matkanjohtajaltasi vinkkejä parhaisiin ostospaikkoihin. 

Shoppaile Los Cristianosissa

Los Cristianosin kävelykadulla on monia pieniä paikallisia kauppoja. Kävelykatu alkaa pienestä kirkosta, joka on myös tutustumisen arvoinen. Muista, että useat näistä kaupoista ovat suljettuna muutaman tunnin ajan keskellä päivää siestan vuoksi.

Jos etsit jotain maanläheisempää, löytyy Teneriffalta useita paikallisia markkinoita. Los Cristianosissa on markkinat joka sunnuntai välillä klo 09.00-14.00 ja Costa Adejessa on markkinat torstaisin ja lauantaisin, myös klo 09.00-14.00. Markkinoilta voit tehdä todellisia löytöjä! Vinkkejä Teneriffan muista markkinoista voit kysyä Apollomatkojen oppailta. 

Parfyymit

Teneriffa on myös vapaakauppa-alue, josta voit ostaa edullisesti hajuvesiä, sillä arvonlisävero ja verot yleisesti ovat alhaisimpia kuin mantereella. 

Strelitzia – paratiisin kukka

Strelitzia on hyväntuoksuinen ja kaunis kukka. Voit tilata kokonaisen laatikollisen kyseisiä kukkia matkaoppaaltasi, kunhan teet tilauksen kolmea päivää ennen lähtöä Teneriffalta. Kukat pysyvät hyvinä noin kolme viikkoa, ja ovat myös ihania tuliaisia tai matkamuistoja. 

Osta herkkuja kotiinviemisiksi

Mikset veisi kotiin pienen palan Kanariansaaria? Jamón y Mojo on espanjalainen herkkukauppa, joka on erikoistunut ibericoon (ilmakuivattu kinkku) ja Mojoon (kanarialainen kastike). Täältä löydät myös marmelaadit, juustot, viinit, hunaja, etikka, oliivit, suklaa ja monet muut. Kauppa sijaitsee Los Cristianoksessa.


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Teneriffan lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Löydä oma Teneriffasi

Kanariansaarten suurin saari Teneriffa houkuttelee kaikenikäisiä matkailijoita. Tutustu ja löydä oma suosikkisikohteesi! 

Tutustu kohteisiin

Teneriffan matkavinkit

Ihania hiekkarantoja, upeita luonnonilmiöitä ja tuhansia asioita koettavaksi – kaiken tämän tarjoaa Teneriffa!

Teneriffan matkavinkit

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä