1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

La Plantacion Del Sur Vincci

 • Monipuolinen spa
 • Gourmet-ravintola
 • Korkea asiakastyytyväisyys

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Korkeatasoinen La Plantacion del Sur Vincci sijaitsee rauhallisessa ympäristössä ja on rakennettu kolonialaiseen tyyliin. Hotellissa on hieno spa ja spavieraana pääset yksityiselle terassille, missä on hydrohierontaallas ja kaunis merinäköala. Rentoutumisen lisäksi hotellissa on tarjolla joogaa, pilatesta, sauvakävelyä ja vesijumppaa.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Juniorsviittejä 1-3 hengelle. Club-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Aamiaiset Allasalue Kuntosali
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3211 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

La Plantacion del Sur Vinccissä on kuusi allasta, joista yksi on lastenallas, jotka sijaitsevat kauniissa puutarhamaisessa ympäristössä. Kaksi allasta on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Rampit altaaseen pyörätuolia varten. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet.

Hotellin à la carte-ravintola El Colonial tarjoilee perinteisiä kanarialaisia annoksia ja sitä suositellaan Michelinin oppaassa. Pöytävaraus vaaditaan. Hotellilla on myös grilliravintola, joka tarjoilee myös pieniä tapasannoksia ruokalistalta.

Suuri spa, missä hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Span vieraat pääsevät myös omalle yksityiselle terassille, missä on merinäköala ja lämmitetty allas vesihierontatoiminnolla. Kuntosali. Joogaa, pilatesta ja vesijumppaa. Biljardia ja tikanheittoa.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Kampaaja. Matkamuistomyymälä. Paikallisliikennettä. Maksuton hotellibussi Playa del Duquen rannalle kaksi kertaa päivässä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat ostaa puolihoidon jouluna tai uutena vuotena. Juhlaillalliset ovat lisämaksusta.

Exclusive-hotelleissamme on aina
 • Hotelliluokitus vähintään 5
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
 • Tasokas allasalue