Adrian Colon Guanahani

  • Hotelli yli 16 -vuotiaille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotellilla Adrian Colon Guanahani on täydellinen sijainti Costa Adejessa lähellä rantaa ja keskustaa. Rento ja rauhallinen ilmapiiri tekee tästä hotellista todellisen lomakeitaan. Kaksi allasaluetta, joista toinen sijaitsee katolla upein maisemin.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1764 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Adrian Colon Guanahani on moderni hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16 vuotiaat vieraat. Hotelli sijaitsee Costa Adejessa ja hotellin allasalueella on kaksi suolavesiallasta sekä jacuzzi kattoterassilla. Kaikki altaat on lämmitetty 20 asteisiksi, veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu.

Buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen ja illallinen. Useana iltana viikossa tarjolla vaihtuva teema. Illalliselle siisti pukeutuminen. Allas-/snackbaari La Pérgolassa tarjoillaan lounasta á la carte- listalta, mutta myös yksinkertaisempia annoksia ja snackseja. Iltaisin voit rentoutua Sala-baarissa lasillisella viintä. Elävää musiikkia useina iltoina viikossa.

Hotellissa on liikunta-alue, jossa maksuton pieni kuntosali. Täällä on maksutta pöytätennistä. Treenin jälkeen voit rentoutua hotellin spa -osastolla.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Huonepalvelu (klo 8.00-22.00) sekä pesulapalvelu lisämaksusta.

Sisarhotelli Jardines de Nivariassa (n. 50 metrin päässä) on palkittu gourmetravintola (ei sisälly puoli- tai täysihoitoon). Sisarhotellissa on myös tennistä lisämaksusta. Playa Fañaben rantapromenadille, ravintoloihin ja ostoksille noin 150 metriä. Täällä on myös ranta. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa