Abora Catarina By Lopesan

  • All Inclusive sisältyy
  • Hyvää palvelua ja viihtyisä ilmapiiri

Abora Catarinassa majoitut keskeisellä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Apollomatkojen asiakkaat arvostavat hotellin hyvää palvelua, ruokaa ja ihanaa tunnelmaa. Hotelli on täysin remontoitu.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta/2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä palvelu, toimivuus ja rauhallinen huoneisto käytävän pääsdä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1236 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty +20 asteeseen. Lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan, maksu pyyhkeiden vaihdosta. Allasbaari.

Buffetravintola "sABOReA" jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja kanarialaisia ruokia. Ravintolat vaativat pitkien housujen käyttöä. Useita baareja. Hotellin aulassa on palvelupiste (24/7 by Abora) joka on avoinna vuorokauden ympäri. Palvelupisteeltä voi hakea virvoitusjuomia, vettä, mehua, olutta, sangriaa, kahvia ja kahdenlaisia voileipiä. Hotellilla on myös Snack&go -piste, joka tarjoaa yksinkertaisempia annoksia.

Maksutonta vesijumppaa. Biljardi ja hierontaa lisämaksusta. Pieni kuntosali. Leikkipaikka ja hotellin oma lastenklubi. Ohjelmaa, aktiviteetteja, elävää musiikkia ja iltaesityksiä. Maksuton hotellibussi rannalle useita kertoja päivässä (paikkoja rajoitettu lukumäärä). Paikallista liikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 8–10.30.
  • Välipalaa, voileipiä, makkaraa ja pizzaa food courtista, klo 11–23.30.
  • Jäätelöä, klo 11-23.
  • Lounaspöytä, klo 13–15. Matalasesongin aikaan lounaspäytä korvataan, jolloin saatavilla on ruokalista kolmella eri ateriavaihtoehdolla.
  • Kahvia, teetä ja kakkua, vuorokauden ympäri.
  • Illallispöytä, klo 18–21.
  • Rajoittamattomast paikallisiai virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja drinkkejä klo 11–23.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 asti.

Hyvä tietää

Huoneiden ulkotilat sekä tietyt paikat hotellialueesta ovat savuttomia. Hotelli on remontoitu kokonaan vuonna 2017.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.