Los Mariachis

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Los Mariachis sijaitsee erinomaisella paikalla Playa del Inglésin keskustassa Gran Canarialla. Hotellin huoneistot ovat raikkaita ja viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita on aivan kulman takana. Voit kävellä rannalle muutamassa minuutissa, jos Atlantin suolavesi houkuttelee enemmän kuin hotellin puutarhan allas.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Los Mariachis -huoneistohotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä Yumbo- ja Kasbah-ostoskeskuksia Playa del Inglésissä. Hotellilla on allasalue, jossa on pieni allas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Pitkälle hienohiekkaiselle rannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka ja aurinkotuoleja on vuokrattavissa.

Hotellin hienoissa huoneistoissa on moderni sisustus ja minikeittiö ruoanlaittoa varten.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto on avoinna aamuisin viitenä päivänä viikossa (vaihtelevina päivinä). Keskeisen sijainnin vuoksi liikenteen ja kaupungin äänet voivat tuntua häiritseviltä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

  • Hotellia ympäröivällä alueella käynnissä olevat rakennustyöt voivat aiheuttaa häiriötä.
  • Hotellilla ei ole omaa vastaanottoa. Siivoojat auttavat vieraita heidän työaikonaan. Hotellilta saat puhelinnumeron läheiseen hotelliin, jossa on ympärivuorokautinen palvelu ja johon voi soittaa kiireellisissä asioissa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Playa del Inglés

Corona Blanca

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.

Corallium Dunamar by Lopesan

Corallium Dunamar by Lopesan on loistavalla paikalla sijaitseva tyylikäs hotelli, josta aukeaa näkymä Playa del Inglésin rannalle. Hotellissa on useampia altaita, joista yksi on lämmitetty. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan sijaitsee hyvällä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia Playa del Inglésissä. Täällä on jotain kaikille! All Inclusive sisältyy hintaan Apollomatkojen asiakkaille, ja buffetravintolan lisäksi hotellilla on food court, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Arco Iris

Arco Iris on viihtyisä hotelli, joka koostuu kuudesta rakennuksesta, joiden yhteydessä on oma allas. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla Playa del Inglésin rantakadulla. Tässä hotellissa majoitut lähellä kaikkea. Osassa huoneistoja on upea näkymä Maspalomaksen hiekkadyyneille ja kimmeltävälle Atlantille.

Abora Catarina by Lopesan

Abora Catarinassa majoitut keskeisellä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Apollomatkojen asiakkaat arvostavat hotellin hyvää palvelua, ruokaa ja ihanaa tunnelmaa. Hotelli on täysin remontoitu.

Sol Barbacán

Tervetuloa perheystävälliseen Sol Barbacán -huoneistohotelliin, joka sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Viihtyisältä hotellialueelta löytyy lämmitettyjä altaita sekä mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Tarjolla on lisäksi aamiaispöytä ja puolihoito lisämaksusta.

Beverly Park

Beverly Park -hotelli sijaitsee Playa del Inglésin laitamilla, kohti San Agustinia ja kävelymatkan päässä hienosta hiekkarannasta. Siellä on useita altaita sekä oma ravintola, ja se on lähellä lomakeskuksen viihdetarjontaa ja isoa ostoskeskusta.