Abora Catarina by Lopesan

  • All Inclusive sisältyy
  • Hyvää palvelua ja viihtyisä ilmapiiri

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Abora Catarinassa majoitut keskeisellä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Apollomatkojen asiakkaat arvostavat hotellin hyvää palvelua, ruokaa ja ihanaa tunnelmaa. Hotelli on täysin remontoitu.

ENNAKKOVARAAJAN ETU TALVEN LOMIIN!

Ensi talven lomat ovat nyt varattavissa! Hyödynnä ennakkovaraajan etu -50 €/hlö talven lomista ja varaa talviloma 31.5.2022 mennessä. Etu koskee rantalomia välillä 1.11.2022 – 31.3.2023. Ei koske ryhmämatkoja. Lue lisää täältä »

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Services, breakfasts
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1394 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on kaksi uima-allasta sekä erillinen lastenallas. Ympäristösyistä altaan vesi on auringon lämmittämä. Lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan, maksu pyyhkeiden vaihdosta. Allasbaari.

Buffetravintola "sABOReA" jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja kanarialaisia ruokia. Ravintolat vaativat pitkien housujen käyttöä. Useita baareja. Hotellin aulassa on palvelupiste (24/7 by Abora) joka on avoinna vuorokauden ympäri. Palvelupisteeltä voi hakea virvoitusjuomia, vettä, mehua, olutta, sangriaa, kahvia ja kahdenlaisia voileipiä. Hotellilla on myös Snack & go -piste, joka tarjoaa yksinkertaisempia annoksia.

Maksuton wifi vastaanotossa. Maksutonta vesijumppaa. Biljardi lisämaksusta. Pieni kuntosali. Leikkipaikka ja hotellin oma lastenklubi. Ohjelmaa, aktiviteetteja, elävää musiikkia ja iltaesityksiä. Maksuton hotellibussi rannalle useita kertoja päivässä (paikkoja rajoitettu lukumäärä). Paikallista liikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 8–10.30.
  • Välipalaa, voileipiä, makkaraa ja pizzaa food courtista, klo 11–23.
  • Lounaspöytä, klo 13–15. Matalasesongin aikaan lounaspäytä korvataan, jolloin saatavilla on ruokalista kolmella eri ateriavaihtoehdolla.
  • Illallispöytä, klo 18–21.30.
  • Rajoittamattomast paikallisiai virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja drinkkejä klo 11–23.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 asti.

Hyvä tietää

Huoneiden ulkotilat sekä tietyt paikat hotellialueesta ovat savuttomia.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Playa del Inglés

Corona Blanca

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.

Corallium Dunamar by Lopesan

Corallium Dunamar by Lopesan on loistavalla paikalla sijaitseva tyylikäs hotelli, josta aukeaa näkymä Playa del Inglésin rannalle. Hotellissa on useampia altaita, joista yksi on lämmitetty. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan sijaitsee hyvällä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia Playa del Inglésissä. Täällä on jotain kaikille! All Inclusive sisältyy hintaan Apollomatkojen asiakkaille, ja buffetravintolan lisäksi hotellilla on food court, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Arco Iris

Arco Iris on viihtyisä hotelli, joka koostuu kuudesta rakennuksesta, joiden yhteydessä on oma allas. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla Playa del Inglésin rantakadulla. Tässä hotellissa majoitut lähellä kaikkea. Osassa huoneistoja on upea näkymä Maspalomaksen hiekkadyyneille ja kimmeltävälle Atlantille.

Sol Barbacán

Tervetuloa perheystävälliseen Sol Barbacán -huoneistohotelliin, joka sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Viihtyisältä hotellialueelta löytyy lämmitettyjä altaita sekä mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Tarjolla on lisäksi aamiaispöytä ja puolihoito lisämaksusta.

Servatur Don Miguel

Moderni Servatur Don Miguel sijaitsee eloisan Playa del Inglésin sydämessä. Hotellilta on kävelymatka viihtyisälle hiekkarannalle sekä useisiin ostoskeskuksiin ja ravintoloihin. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.