Deluxe-huone (yli 18-vuotiaille)

Deluxe-huone yli 18-vuotiaille aikuisille. Kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Nespresso-keitin ja kapseleita (täyttö lisämaksusta). Minibaari lisämaksusta. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Parveke, josta näköala puutarhaan, altaalle, vuorille tai rajoitettu merinäköala. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Huoneet sijaitsevat viidennessä kerroksessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Moderneja ja tilavia kahden hengen huoneita. Kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Minibaari lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Pieni leikkimökki ja leluja lapsille. 1,5 litran vesipullo huoneessa saapuessa. Kerran viikossa mahdollisuus aamiaiseen tai lounaaseen hotellin maskotti Panchin kanssa. Lasten kylpyamme ja tuttipullonlämmitin pyynnöstä.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Moderneja ja tilavia yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton keskusohjattu ilmastointi kesäisin ja tarvittaessa. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 39 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.