Deluxe-huone

Deluxe-huone parvekkeella. Huoneen ikäraja on 18 vuotta. Huoneet ovat viidennessä kerroksessa. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Valitse suosikkityynysi hotellin tyynymenulta. Kesällä ja tarvittaessa myös talvella keskusohjattu ilmastointi. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaarin tuotteet lisämaksulla. Nespresso-kahvinkeitin ja kapselit saavuttaessa - täyttö lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa puutarha/allasnäkymä. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huone, jossa on pohjaterassi ja oma uima-allas. Huoneen ikäraja on 18 vuotta. Terassilla on pöytiä ja tuoleja sekä aurinkotuoleja. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Kesällä ja tarvittaessa myös talvella keskusohjattu ilmastointi. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaarin tuotteet lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone allaspääsyllä

Perhehuoneita, joissa on ulkotila ja suora pääsy lastenaltaaseen. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suuri vesipullo sisäänkirjautumisen yhteydessä. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Hintaan sisältyy yksi aamiainen tai lounas hotellin maskotti Panchin kanssa.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suuri vesipullo sisäänkirjautumisen yhteydessä. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Hintaan sisältyy yksi aamiainen tai lounas hotellin maskotti Panchin kanssa.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke. Yhden hengen vuode. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.