Deluxe-huone (yli 18-vuotiaille)

Deluxe-huone yli 18-vuotiaille aikuisille. Kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Nespresso-keitin ja kapseleita (täyttö lisämaksusta). Minibaari lisämaksusta. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Parveke, josta näköala puutarhaan, altaalle, vuorille tai rajoitettu merinäköala. Lisämaksullinen tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Huoneet sijaitsevat viidennessä kerroksessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita maaterassilla ja omalla altaalla yli 18-vuotiaille vieraille. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton keskitetty ilmastointi kesäisin. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Kaikkien huoneessa majoittuvien tulee olla yli 18-vuotiaita.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suuri vesipullo sisäänkirjautumisen yhteydessä. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

  • Hintaan sisältyy yksi aamiainen tai lounas hotellin maskotti Panchin kanssa.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone allaspääsyllä

Perhehuoneita, joissa on ulkotila ja suora pääsy lastenaltaaseen. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suuri vesipullo sisäänkirjautumisen yhteydessä. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

  • Hintaan sisältyy yksi aamiainen tai lounas hotellin maskotti Panchin kanssa.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke. Yhden hengen vuode. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi kesäisin ja tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 39 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.