Deluxe-huone (yli 18-vuotiaille)

Deluxe-huone yli 18-vuotiaille aikuisille. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa. Tv satelliittikanavilla, Nespresso-keitin ja minibaari. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Parveke, josta näköala puutarhaan, altaalle, vuorille tai rajoitettu merinäköala.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Moderneja ja tilavia kahden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton keskuslämmitteinen ilmastointi tarpeen mukaisesti. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kalustettu parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka sijaitsevat korkeintaan 4. kerroksessa. Kaksi erillistä vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, ja sohva. Pieni leikkimökki ja leluja lapsille. Tv. Vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minibaari. Tallelokero saatavilla pyynnöstä ja maksua vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Moderneja ja tilavia yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton keskusohjattu ilmastointi tarvittaessa. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kalustettu parveke, joista osasta on puutarhanäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle