Corona Blanca

  • Lähellä Kasbah-ostoskeskusta
  • Lämmitetty allas
  • Suosittu hotelli

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.


Huonetyyppi

Kaksio 1-3 hengelle. Kaksio ylemmissä kerroksissa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

tuttu hotelli,sijainti hyvä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 679 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tunnettu huoneistohotelli hyvällä sijainnilla. Corona Blancassa on viihtyisä allasalue, jonka uima-allas on lämmitetty talvikuukausina. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Allasalueella on lisäksi erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Wifi lisämaksusta. Biljardi ja pesutuvan käyttö lisämaksusta.

Täällä on myös Café de Paris-kahvila sekä italialainen ravintola ja allasbaari. Vain 100 metriä Kasbah-ostoskeskukseen, jossa on ravintoloita, baareja, ostoksia ja muuta viihdetarjontaa. Noin 600 metriä hienohiekkaiselle rannalle. Iltaelämän äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.