Kokemuksia Corona Blanca -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 269 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
6. Kerroksen näkymät merelle ja altaalle.
-
Huone haisi maalille kun saavuimme sinne. Todennäköisesti maalattu samana päivänä. Huomasimme syyn loppulomasta kun sisäilman laatu heikkeni. Liekö kosteutta tai hometta.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-25


8 10:stä

+
Siisti ja hyvä palvelu
-
---

Vahvistettu asiakas: 2021-11-13


1 10:stä

+
Annoin arvosanoiksi vain ykkösiä, sillä en halua nimeäni julkaistavan hotelliarvion yhteydessä. Haluan kuitenkin antaa palautetta matkapalveluista ja lentomatkoista, mutta hotelliarvostelu on laitettu ikävästi pakolliseksi.
-
Annoin arvosanoiksi vain ykkösiä, sillä en halua nimeäni ja kotikaupunkiani julkaistavan hotelliarvion yhteydessä. Haluan kuitenkin antaa palautetta matkapalveluista ja lentomatkoista, mutta hotelliarvostelu on laitettu ikävästi pakolliseksi.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-11


7 10:stä

+
-
Aamiaispalvelu

Vahvistettu asiakas: 2021-11-06


8 10:stä

+
Halpa ja hyvä allasbaari
-
Kaupungin äänet kuuluivat kovaa huoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2021-11-06


6 10:stä

+
Uima-allas ja piha
-
Huoneiden kunto ei ollut kovin hyvä joten siihen voisi panostaa. Huoneen vessassa oli torakoita ja kahvinkeitin ei toiminut. Myös WC teline ja suihku teline olivat rikki.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-04


7 10:stä

+
-
Tiskivälineet

Vahvistettu asiakas: 2021-10-20


9 10:stä

+
tuttu hotelli,sijainti hyvä
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-26


9 10:stä

+
8. kerros ja oma kattoterassi.
-
Astiasto oli liian vähäinen. Kahvinkeitin surkea. Astioita ei ollut 4:lle kun vieraita kävi. Viinilasit ehdottomasti joka huoneistoon.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-26


9 10:stä

+
Petivaatteiden ja pyyheliinojen vaihto usein.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Corona Blanca -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

683 arvostelua
Erinomainen
 
214
Erittäin hyvä
 
276
Hyvä
 
107
Ei kovin hyvä
 
43
Huono
 
43

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2017

Kirjoittanut HannaKaisa82 Lappeenranta, Suomi

Iso ja siisti hotelli, mikä sopii kaikenlaisille matkaajille.

Asuimme Corona Blanca hotellissa viikon oman perheeni ja minun vanhempieni kanssa. Saimme lähes vierekkäiset huoneet hotellin toisesta kerroksesta. Huoneet olivat siistejä ja melko yksinkertaisia kaksioita. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyi (kahvinkeitin, vedenkeitin, tv, hiustenkuivaaja..jne) Parveke oli uima-altaalle päin ja meillä oli parvekkeelta rappuset omalle kattoterassille. Siivous oli muutaman kerran viikon aikana, mutta tiskit piti tiskata itse. Astioita oli vähänlaisesti, etenkin haarukoita ja lusikoita, mutta toimeen tultiin kuitenkin. Hotellin uima-allasalue oli viihtyisä ja tunnelma leppoisa ja lapsiystävällinen. Pihalla oli myös pieni "ulkokuntosali", jättishakkilauta ja kilpikonnia omassa altaassaan. Tämä hotelli oli todella kiva lasten kannalta, kun aidattua piha-aluetta oli paljon, niin lapset saivat vapaasti touhuta ulkona. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, joten ravintoloihin ja kauppoihin on lyhyt matka. Rantakin on aika lähellä. Iltaisin kadun äänet kantautuvat hotelliin, mutta ainakin meidän lapset saivat hyvin nukuttua ja aikuiset käyttivät korvatulppia. Kaikinpuolin hyvä ja siisti hotelli! Voin lämpimästi suositella millaisille matkaajille tahansa.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tiina911 Tampere

Miellyttävä yllätys

Majoituimme kolmen naisen voimin samaan huoneistoon. Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä hyvin säilytystilaa tarjolla. Palvelu oli hyvin ystävällistä, pyysin ensimmäisen päivän jälkeen esim. että siivous tehdään ilman hajusteita, koska minun oli vaikea hengittää niiden vuoksi. Tämä hoitui hienosti. Uima-altaalla oli siistit ja kunnolliset patjat aurinkopeteihin. Wifi oli maksullinen, mutta siihen sai liittää kolme laitetta ja se toimi moitteetta sekä nopeasti koko oleskelumme ajan. Keittiöstä löytyivät uudet astianpesuvälineet ja vedenkeitin, kahvinkeitin sekä leivänpaahdin. Ja kivana lisä oli myös taulu-tv (suurin osa paikalliskanavia). Ja yllätykseksemme siivooja tiskasi myös astiamme! Tähän hotelliin voimme mielihyvin palata uudelleen. Ihan pienoinen miinus tulee siitä, että liikenteen melu kuului huoneistoomme, jonka ikkunat molempiin suuntiin osuivat kadulle päin. Korvatulpilla siitäkin selvisi.

 
2.4.2016

Kirjoittanut urkki58 Joensuu, Suomi

Hyvä hotelli

Olemme olleet useamman kerran tässä hotellissa kun olemme olleet lomalla Playa del Inglesissä. Hotellin sijainti on erinomainen ja huoneisto on viihtyisä ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hotelli on kaikin puolin siisti ja palvelu on moitteetonta. Voin suositella.

 
20.11.2021

Kirjoittanut gerardbH7023NH

Excellent hotel

My wife and I are currently staying at this hotel so I'm sitting on my balcony 6am waiting for the sun rise..I really can't fault the hotel at all..we are staying in a one bed apartment with a sea view on the 7th floor..our apartment has everything you might need while on holiday..its bright and modern clean and comfortable so what more could you ask for..sunrise by the way is around 7am this time of year and it gets dark not long after 6pm..the staff here are really friendly and a special mention to the young pool attendant/lifeguard..he is really friendly and was helping to arrange sun loungers for anyone looking for one..the hotel actually seemed quite full and the usual claiming of sun beds was in full progress by around 10am...people were using the pool but must admit it was very cold for me and many others..as for playa del ingles itself it was really quite busy..probably with people like myself who missed out on their summer breakaway...if you haven't been here I would say that it's easy to get around and it seems to me there are different areas such as the yumbo centre (got to go once just for the experience say no more)..the Irish quarter and the casbah centre close to the hotel..its a mixed bag with lots of places open but also a number of bars restaurants etc closed possibly not to reopen in the near future..but still plenty to do and see so Don't be put off..its safe and clean to come here..finally check out corona blanca hotel in the brouchers..we used jet2 holidays..I'm sure you wouldn't be disappointed to stay here ..Happy holidays

 
14.11.2021

Kirjoittanut Magsman60 Bearsden, Yhdistynyt kuningaskunta

Decent hotel and good location

Had a one bedroom apartment which was on the 5th floor facing the main road. Therefore could be noisy at times , but was ok for us. Large balcony which got the sun in the morning. Apartment was reasonably clean and bathroom had been upgraded . Cleaning And towels changed M,T and F. Basic kitchen and beds comfortable. Staff friendly. Large pool and enough sun loungers. Plenty of shops , bars nearby and beach is a short walk.