Kokemuksia Corona Blanca -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 262 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
tuttu hotelli,sijainti hyvä
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-26


9 10:stä

+
8. kerros ja oma kattoterassi.
-
Astiasto oli liian vähäinen. Kahvinkeitin surkea. Astioita ei ollut 4:lle kun vieraita kävi. Viinilasit ehdottomasti joka huoneistoon.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-26


9 10:stä

+
Petivaatteiden ja pyyheliinojen vaihto usein.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-19


4 10:stä

+
Rauhallisuus
-
Vaatii jo hieman päivitystä .julkisivu remppa olis kohdillaan.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-14


8 10:stä

+
Siisteys.
-
Ovi ei toiminu. Mun huone numero 120.Joka päivä jouduin juoksemaan respaan ettei ovi aukia. Joutuivat korjaamaan ja koodaamaan ovea. Ottivat koko lukon irti. Joka päivä sai pelätä aukeaako ovi. Jouduin tuhlaamaan aikaa seisomalla oven luona. Henkilö kunta kyllä teki töitä sen eteen.Huoneen vaihto ei onnistunut koska kaikki huoneet olivat täynnä. Matkustin yksin ja maksoin matkastani enemmän kuin kaksi ihmistä maksaa jaettunu hinta. Lisäksi oli hankalaa puhua henkilökunnan kanssa kun en osaa muuta kuin Suomea. Harmitti tää loma viikko kun piti jatkuvasti miettiä aukeaako ovi voinko lähtä mihinkään ja pääsenkö takas huoneeseen. Ovi ehottomasti kuntoon.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-12


9 10:stä

+
Kaikki hyvää, varsinkin siivous.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-12


8 10:stä

+
yleinen viihtyvyys
-
Kahvinkeitin huoneessa keittää kahvin kylmäksi!

Vahvistettu asiakas: 2020-03-05


7 10:stä

+
keskeinen sijainti, valoisa tilava huoneisto
-
astiasto, uunit tai mikrot huoneisiin, uudet tyynyt myös

Vahvistettu asiakas: 2020-03-05


9 10:stä

+
Hotelin sijainti
-
Toivomus. että luvatut TV-kanavat myös näkyvät ja muutenkin toimivat (ohjelmien tekstitys suomeksi)

Vahvistettu asiakas: 2020-02-29


6 10:stä

+
Merimaisema sattui huoneistoon.
-
Huoneet vain osittain rempattuja(ainakin meillä), liikenteen melu aika kova varsinkin hotellin ulkopuolisissa huoneistoissa, jotka eivät ole altaalle päin.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Corona Blanca -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

672 arvostelua
Erinomainen
 
208
Erittäin hyvä
 
272
Hyvä
 
107
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
43

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2017

Kirjoittanut HannaKaisa82 Lappeenranta, Suomi

Iso ja siisti hotelli, mikä sopii kaikenlaisille matkaajille.

Asuimme Corona Blanca hotellissa viikon oman perheeni ja minun vanhempieni kanssa. Saimme lähes vierekkäiset huoneet hotellin toisesta kerroksesta. Huoneet olivat siistejä ja melko yksinkertaisia kaksioita. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyi (kahvinkeitin, vedenkeitin, tv, hiustenkuivaaja..jne) Parveke oli uima-altaalle päin ja meillä oli parvekkeelta rappuset omalle kattoterassille. Siivous oli muutaman kerran viikon aikana, mutta tiskit piti tiskata itse. Astioita oli vähänlaisesti, etenkin haarukoita ja lusikoita, mutta toimeen tultiin kuitenkin. Hotellin uima-allasalue oli viihtyisä ja tunnelma leppoisa ja lapsiystävällinen. Pihalla oli myös pieni "ulkokuntosali", jättishakkilauta ja kilpikonnia omassa altaassaan. Tämä hotelli oli todella kiva lasten kannalta, kun aidattua piha-aluetta oli paljon, niin lapset saivat vapaasti touhuta ulkona. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, joten ravintoloihin ja kauppoihin on lyhyt matka. Rantakin on aika lähellä. Iltaisin kadun äänet kantautuvat hotelliin, mutta ainakin meidän lapset saivat hyvin nukuttua ja aikuiset käyttivät korvatulppia. Kaikinpuolin hyvä ja siisti hotelli! Voin lämpimästi suositella millaisille matkaajille tahansa.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tiina911 Tampere

Miellyttävä yllätys

Majoituimme kolmen naisen voimin samaan huoneistoon. Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä hyvin säilytystilaa tarjolla. Palvelu oli hyvin ystävällistä, pyysin ensimmäisen päivän jälkeen esim. että siivous tehdään ilman hajusteita, koska minun oli vaikea hengittää niiden vuoksi. Tämä hoitui hienosti. Uima-altaalla oli siistit ja kunnolliset patjat aurinkopeteihin. Wifi oli maksullinen, mutta siihen sai liittää kolme laitetta ja se toimi moitteetta sekä nopeasti koko oleskelumme ajan. Keittiöstä löytyivät uudet astianpesuvälineet ja vedenkeitin, kahvinkeitin sekä leivänpaahdin. Ja kivana lisä oli myös taulu-tv (suurin osa paikalliskanavia). Ja yllätykseksemme siivooja tiskasi myös astiamme! Tähän hotelliin voimme mielihyvin palata uudelleen. Ihan pienoinen miinus tulee siitä, että liikenteen melu kuului huoneistoomme, jonka ikkunat molempiin suuntiin osuivat kadulle päin. Korvatulpilla siitäkin selvisi.

 
2.4.2016

Kirjoittanut urkki58 Joensuu, Suomi

Hyvä hotelli

Olemme olleet useamman kerran tässä hotellissa kun olemme olleet lomalla Playa del Inglesissä. Hotellin sijainti on erinomainen ja huoneisto on viihtyisä ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hotelli on kaikin puolin siisti ja palvelu on moitteetonta. Voin suositella.

 
2.1.2021

Kirjoittanut deborahmQ2741ES Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

MsM

Fabulous location, stayed a few times. Microwave in rooms needed as only 2 cooking rings, due to pandemic many eateries closed, so microwaves as mentioned by others would be great.I would pay to hire one if available!!!

 
9.11.2020

Kirjoittanut Robert T Telford, Yhdistynyt kuningaskunta

Loved the location But in normal circumstances not too sure

Loved the location close to everything, But I think this is because most of it was closed due to Covid. There were very few of us at the hotel, it was quiet and peaceful around the pool. The bars etc closed early so not too loud at night. We are an elder couple and think it may be too loud for us and party time for the youngers in normal circumstances. Rooms very spacious, had everything we needed (except air con, we brought a big fan for 20 euro). Great view from our room 301. Staff brilliant and friendly. No pads on the sun beds because of Covid but we brought blow up lilo from spar next door for 7 euro each and put those on the sun beds. Found the beds very hard for our elderly backs. All in all we had a great holiday thank you, it was just starting to get a little rowdy as we left when a couple of groups of youngsters turned up, They were doing nothing wrong just being young. So in my opinion great location, but more for the younger generation to party and go to local bars etc. I would imagine it gets very loud in normal times.