Kokemuksia Corona Blanca -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 452 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Toimiva, tilava, siisti. Iso parveke merinäköalalla. Ystävällinen palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


7 10:stä

+
-
siivoukseen ehdottomasti pitäisi tehdä parannusta.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


10 10:stä

+
Näköala merelle
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


8 10:stä

+
Sijainti, merinäköala ( lisamaksusta kylläkin )
-
Huoneet ylimmissä kerroksissa ihan eri tasoisia, esim. toisessa huoneistossa mikro, toisessa ei. Kylpyhuoneissa toisessa hyllyt, toisessa ei. Kun joutuu maksamaan enemmän, niin huoneet pitäisi olla samantasoiset. Voisiko hotelli laittaa ohjeen, että parvekkeilla ei kekkuloida alasti ! Ei ole aamupalan aikaan kaunista katsella miehen munia !

Vahvistettu asiakas: 2024-03-09


6 10:stä

+
Sijainti.Huoneisto 7.kerroksessa merinäköalalla Josta olin maksanutkin.
-
Siivous, lakanoiden vaihto useammin. SUIHKU "lasiseinään" pitäisi laittaa jokin "tarra". Kun se seinämä on kiinni sitä lasi-liukuovea ei huomaa. Vaarallinen.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-09


5 10:stä

+
Siisteys
-
Yöllä liian kova metelli

Vahvistettu asiakas: 2024-03-02


9 10:stä

+
Sijainti, Suomen tv-kanava, siisteys, henkilökunnan ystävällisyys.
-
Meille toimi kaikki riittävän hyvin

Vahvistettu asiakas: 2024-03-02


6 10:stä

+
Siisteys/puhtaus
-
Huoneisto oli askeettinen. Sohva kauhea. Keittiötarvikeliikkeen huonoja tai rikki ja niitä oli todella niukasti. Toinen sänky meni ihan montulle.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-17


7 10:stä

+
Siisteydestä pidettiin hyvin huolta. Hyvät tilat huoneistossa, kiitosta jääkaapista ja pakastelokerosta. Paljon vanhempaa väestöä joten rauhallista, allasosasto siisti.
-
Wc pönttö vuoti ja korjasin sitä itse kun huoltomiehen käynti ei ongelmaa ratkaissut. Allasalueen baarin henkilö oli kovin tuima, myöskään uinninvalvojat eivät tervehtineet

Vahvistettu asiakas: 2024-02-10


1 10:stä

+
-
Ymmärsin hotellin olevan keskustassa ja tunnen alueen. En kuitenkaan osannut odottaa, että pyydettyäni hiljaista huonetta, minut sijoitettiin toiseen kerrokseen kulmaan, jossa oli sekä yöhön asti toimiva karaokeravintola että disko. Huone oli takuulla hotellin meluisin. Pyysin huoneen vaihtoa ja se järjestyin kahden yön kuluttua. Silloin minut laitettiin asumaan nuoren suuren miesporukan viereiseen huoneeseen. En oikein voi kehua.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Corona Blanca -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

775 arvostelua
Erinomainen
 
241
Erittäin hyvä
 
302
Hyvä
 
123
Ei kovin hyvä
 
54
Huono
 
55

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2017

Kirjoittanut HannaKaisa82 Lappeenranta, Suomi

Iso ja siisti hotelli, mikä sopii kaikenlaisille matkaajille.

Asuimme Corona Blanca hotellissa viikon oman perheeni ja minun vanhempieni kanssa. Saimme lähes vierekkäiset huoneet hotellin toisesta kerroksesta. Huoneet olivat siistejä ja melko yksinkertaisia kaksioita. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyi (kahvinkeitin, vedenkeitin, tv, hiustenkuivaaja..jne) Parveke oli uima-altaalle päin ja meillä oli parvekkeelta rappuset omalle kattoterassille. Siivous oli muutaman kerran viikon aikana, mutta tiskit piti tiskata itse. Astioita oli vähänlaisesti, etenkin haarukoita ja lusikoita, mutta toimeen tultiin kuitenkin. Hotellin uima-allasalue oli viihtyisä ja tunnelma leppoisa ja lapsiystävällinen. Pihalla oli myös pieni "ulkokuntosali", jättishakkilauta ja kilpikonnia omassa altaassaan. Tämä hotelli oli todella kiva lasten kannalta, kun aidattua piha-aluetta oli paljon, niin lapset saivat vapaasti touhuta ulkona. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, joten ravintoloihin ja kauppoihin on lyhyt matka. Rantakin on aika lähellä. Iltaisin kadun äänet kantautuvat hotelliin, mutta ainakin meidän lapset saivat hyvin nukuttua ja aikuiset käyttivät korvatulppia. Kaikinpuolin hyvä ja siisti hotelli! Voin lämpimästi suositella millaisille matkaajille tahansa.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tiina911 Tampere

Miellyttävä yllätys

Majoituimme kolmen naisen voimin samaan huoneistoon. Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä hyvin säilytystilaa tarjolla. Palvelu oli hyvin ystävällistä, pyysin ensimmäisen päivän jälkeen esim. että siivous tehdään ilman hajusteita, koska minun oli vaikea hengittää niiden vuoksi. Tämä hoitui hienosti. Uima-altaalla oli siistit ja kunnolliset patjat aurinkopeteihin. Wifi oli maksullinen, mutta siihen sai liittää kolme laitetta ja se toimi moitteetta sekä nopeasti koko oleskelumme ajan. Keittiöstä löytyivät uudet astianpesuvälineet ja vedenkeitin, kahvinkeitin sekä leivänpaahdin. Ja kivana lisä oli myös taulu-tv (suurin osa paikalliskanavia). Ja yllätykseksemme siivooja tiskasi myös astiamme! Tähän hotelliin voimme mielihyvin palata uudelleen. Ihan pienoinen miinus tulee siitä, että liikenteen melu kuului huoneistoomme, jonka ikkunat molempiin suuntiin osuivat kadulle päin. Korvatulpilla siitäkin selvisi.

 
2.4.2016

Kirjoittanut urkki58 Joensuu, Suomi

Hyvä hotelli

Olemme olleet useamman kerran tässä hotellissa kun olemme olleet lomalla Playa del Inglesissä. Hotellin sijainti on erinomainen ja huoneisto on viihtyisä ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hotelli on kaikin puolin siisti ja palvelu on moitteetonta. Voin suositella.

 
17.4.2024

Kirjoittanut Finn S Luster Municipality, Norja

Ubrukeleg, dyr wifi det store minuset

Vårt andre 14 dagars besøk her. Gode senger er det viktigaste og det har dei her. Men når ein har jobben med seg og får eit nermast ubrukeleg wifi i 14 dagar som ein må betale ca 350 kroner for så er det eit stort minus. Godt wifi inkludert i prisen, som er høg nok som den er, er sjølvsagt hos dei fleste no.

 
15.5.2024

Kirjoittanut joanne t Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta

Cockroaches twice

Nice hotel. We had an old apartment. Was o.k. pool was cold. Very dated apartment. Personally would have sooner stayed without roof terrace as steps weren't the best.