Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla ja allasnäkymällä. Kaikissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Osassa huoneistoja on vedenkeitin. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Viihtyisiä kaksiota mukavalla sisustuksella, jotka sijaitsevat kerroksissa 1.-4. Parveke tai terassi. Kaikissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Osassa huoneistoja on vedenkeitin. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Taulu-tv ja puhelin. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio ylemmissä kerroksissa

Kaksioita, jotka sijaitsevat 5.-7. kerroksessa parvekkeella merelle päin. Kaikissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Osassa huoneistoja on vedenkeitin. Tallelokero ja wifi lisämaksusta.Tv. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.