Corona Roja

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Corona Roja on yksinkertainen hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Playa del Inglesissä Gran Canarialla. Hotellissa on allasalue erillisellä lastenaltaalla, ja allasalueella on myös allasbaari. Hotellissa on ravintola. Ihanteellinen hotelli sinulle, joka arvostat hyvää sijaintia ja etsit yksinkertaista hotellia lomaasi varten.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2 hengelle. Remontoituja yksiöitä 2 hengelle. Suurempia remontoituja yksiöitä 2 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle. Kolmioita 4-5 hengelle. Remontoituja kolmioita 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1034 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Corona Roja on yksinkertainen huoneistohotelli erinomaisella paikalla. Täällä majoitut lähellä pitkää kaunista Playa del Inglesin rantaa, ja keskustaan, jossa on kauppoja, ravintoloita ja baareja, pääsee vain muutamassa minuutissa. Hotellilta pääset helposti myös San Agustiniin.

Allasalue, jossa on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Hotellin katolla on aurinkoterassi aurinkotuoleineen ja upeat näkymät Playa del Inglesiin.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan noutopöytäaamiainen, lounas ja illallinen.

Leikkipaikka perheen pienimmille. Tenniskenttä, biljardipöytä ja mahdollisuus golf-puttailuun.

Wifi lisämaksusta. Noin 900 metriä ostoskeskus Plazaan ja 2 km ostoskeskus Yumboon. Noin 2 kilometriä San Agustiniin. Alueen liikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Yksinkertainen aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

Puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyy myös uuden vuoden illallinen, jos majoitut hotellissa uuden vuoden aikaan.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 08.00-10.00.
  • Lounaspöytä (yksinkertaisia annoksia kuten pastaa, hampurilaisia, pizzaa), klo 13.00-14.00.
  • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 16.00-17.00.
  • Illallispöytä, klo 18.00-21.00.
  • Jäätelöä, klo 10.30-21.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 11.00-23.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Playa del Inglés

Corona Blanca - talvi 2022/2023

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.

Corallium Dunamar by Lopesan

Corallium Dunamar by Lopesan on loistavalla paikalla sijaitseva tyylikäs hotelli, josta aukeaa näkymä Playa del Inglésin rannalle. Hotellissa on useampia altaita, joista yksi on lämmitetty. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18 -vuotiaat.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan sijaitsee hyvällä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia Playa del Inglésissä. Täällä on jotain kaikille! Hotellilla on kolme allasta. All Inclusive sisältyy hintaan Apollomatkojen asiakkaille, ja buffetravintolan lisäksi hotellilla on food court, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Arco Iris

Hotelli Arco Iris sijaitsee lähellä kaikkea! Hotelli sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla Playa del Inglésin rantakadun vieressä. Joistakin huoneistoista on kaunis näkymä Maspalomasin hiekkadyyneille ja kimmeltävälle Atlantin valtamerelle.

Abora Catarina by Lopesan

Abora Catarinassa majoitut keskeisellä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Apollomatkojen asiakkaat arvostavat hotellin hyvää palvelua, ruokaa ja ihanaa tunnelmaa. Hotelli on täysin remontoitu.

Sol Barbacán

Tervetuloa perheystävälliseen Sol Barbacán -huoneistohotelliin, joka sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Viihtyisältä hotellialueelta löytyy lämmitettyjä altaita sekä mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Tarjolla on lisäksi aamiaispöytä ja puolihoito lisämaksusta.

Servatur Don Miguel

Moderni Servatur Don Miguel sijaitsee eloisan Playa del Inglésin sydämessä. Hotellilta on kävelymatka viihtyisälle hiekkarannalle sekä useisiin ostoskeskuksiin ja ravintoloihin. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Los Mariachis

Los Mariachis sijaitsee erinomaisella paikalla Playa del Inglésin keskustassa Gran Canarialla. Hotellin huoneistot ovat raikkaita ja viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita on aivan kulman takana. Voit kävellä rannalle muutamassa minuutissa, jos Atlantin suolavesi houkuttelee enemmän kuin hotellin puutarhan allas.

Relaxia Beverly Park

Beverly Park -hotelli sijaitsee Playa del Inglésin laitamilla, kohti San Agustinia ja kävelymatkan päässä hienosta Veril Playan hiekkarannasta. Siellä on useita altaita sekä oma ravintola, ja se on lähellä lomakeskuksen viihdetarjontaa ja isoa ostoskeskusta.

El Palmar

Huoneistohotelli El Palmar sijaitsee Playa del Inglésissä Gran Canarian eteläisessä osassa. Hotellin kattoterassilta on upeat maisemat merelle ja hiekkadyyneille. Hotellilla on uima-allas ja hyvän sijaintinsa vuoksi ostosmahdollisuudet, ravintolat ja yöelämä ovat myös lähellä.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki pyöreine rakennuksineen on tunnettu siluetti Playa del Inglésin pohjoisosassa. Hotellissa on erillinen allasalue aikuisille sekä lastenallas perheen pienimmille. Kävelymatka rannalle, ravintoloihin ja kaupungin palveluihin.

Principado

Huoneistohotelli Principado on hyvä valinta sinulle, joka haluat lomailla lähellä rantaa eläväisessä Playa del Inglesissä. Hotellissa on uima-allas ja täällä majoitut mukavissa kaksioissa. Hotellin lähellä sijaitsee myös pienempi La Sandian ostoskeskus.

Corona Blanca

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.