Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv paikalliskanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv paikalliskanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.

Remontoitu kolmio

Remontoituja kolmioita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv paikalliskanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Remontoituja yksiöitä

Remontoituja yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv paikalliskanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.

Suurempia remontoituja yksiöitä

Suurempia remontoituja yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv paikalliskanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv paikalliskanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.