Deluxe-yksiö

Deluxe yksiö jossa parveke. Makuuhuone minikeittiöllä. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla lisämaksulla. Kylpyhuoneeessa amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Remontoitu kaksio

Remontoitu kaksio parvekkeella. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla lisämaksulla. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Huoneistot on remontoitu vuonna 2022.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Remontoitu kolmio

Remontoituja kolmioita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Remontoitu vuonna 2022.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Remontoitu yksiö

Remontoituja yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi.Tv kansainvälisillä kanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Remontoitu vuonna 2022.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Suurempia remontoituja yksiöitä

Suurempia remontoituja yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.