Abora Buenaventura by Lopesan

  • Hiljattain remontoitu
  • All Inclusive sisältyy hintaan

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Abora Buenaventura by Lopesan sijaitsee hyvällä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia Playa del Inglésissä. Täällä on jotain kaikille! All Inclusive sisältyy hintaan Apollomatkojen asiakkaille, ja buffetravintolan lisäksi hotellilla on food court, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe -huoneita 2 hengelle (vain yli 18 -vuotiaille). Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ruoka, juoma, aktiviteettimahdollisuudet sekä tyynyt!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5678 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Abora Buenaventura by Lopesanissa on yhteensä kolme allasta, joista yksi on lastenallas. Ympäristösyistä altaan vesi on auringon lämmittämä. Lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan (pyyhkeiden vaihto lisämaksusta). Kaksi allasbaaria. Lastenaltaan yhteydessä on myös leikkiallas. Jacuzzi alueella, joka on tarkoitettu aikuisille.

Hotellissa on buffetravintola sABOReA ja aulabaari. Food court Snack & Go, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, kuten pizzaa, hampurilaisia ja jälkiruokia. Aulassa on palvelupiste (24/7 by Abora), joka on avoinna vuorokauden ympäri. Täältä saa virvoitusjuomia, vettä, mehua, olutta, sangriaa, kahvia ja kahta erilaista täytettyä leipää.

Ohjelmaa ja aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12 -vuotiaille lapsille (englanninkielinen henkilökunta). Tennis ja biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi. Liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevinä osassa huoneita. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 8.00–10.30.
  • Lounasbuffet, klo 13.00–15.00.
  • Illallisbuffet, klo 18.30–21.30.
  • Välipalaa ja yksinkertaisia annoksia Snack & Gossa, klo 11.00–23.00.
  • Juomia palvelupisteeltä 24/7 by Abora, vuorokauden ympäri.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia allasbaarissa, klo 10.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia aulabaarissa, klo 18.00–24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Hotellit Playa del Inglés

Corona Blanca - talvi 2022/2023

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.

Corallium Dunamar by Lopesan

Corallium Dunamar by Lopesan on loistavalla paikalla sijaitseva tyylikäs hotelli, josta aukeaa näkymä Playa del Inglésin rannalle. Hotellissa on useampia altaita, joista yksi on lämmitetty. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18 -vuotiaat.

Arco Iris

Arco Iris on viihtyisä hotelli, joka koostuu kuudesta rakennuksesta, joiden yhteydessä on oma allas. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla Playa del Inglésin rantakadulla. Tässä hotellissa majoitut lähellä kaikkea. Osassa huoneistoja on upea näkymä Maspalomaksen hiekkadyyneille ja kimmeltävälle Atlantille.

Abora Catarina by Lopesan

Abora Catarinassa majoitut keskeisellä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Apollomatkojen asiakkaat arvostavat hotellin hyvää palvelua, ruokaa ja ihanaa tunnelmaa. Hotelli on täysin remontoitu.

Sol Barbacán

Tervetuloa perheystävälliseen Sol Barbacán -huoneistohotelliin, joka sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Viihtyisältä hotellialueelta löytyy lämmitettyjä altaita sekä mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Tarjolla on lisäksi aamiaispöytä ja puolihoito lisämaksusta.

Servatur Don Miguel

Moderni Servatur Don Miguel sijaitsee eloisan Playa del Inglésin sydämessä. Hotellilta on kävelymatka viihtyisälle hiekkarannalle sekä useisiin ostoskeskuksiin ja ravintoloihin. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Los Mariachis

Los Mariachis sijaitsee erinomaisella paikalla Playa del Inglésin keskustassa Gran Canarialla. Hotellin huoneistot ovat raikkaita ja viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita on aivan kulman takana. Voit kävellä rannalle muutamassa minuutissa, jos Atlantin suolavesi houkuttelee enemmän kuin hotellin puutarhan allas.

Relaxia Beverly Park

Beverly Park -hotelli sijaitsee Playa del Inglésin laitamilla, kohti San Agustinia ja kävelymatkan päässä hienosta Veril Playan hiekkarannasta. Siellä on useita altaita sekä oma ravintola, ja se on lähellä lomakeskuksen viihdetarjontaa ja isoa ostoskeskusta.

El Palmar

Huoneistohotelli El Palmar sijaitsee Playa del Inglésissä Gran Canarian eteläisessä osassa. Hotellin kattoterassilta on upeat maisemat merelle ja hiekkadyyneille. Hotellilla on uima-allas ja hyvän sijaintinsa vuoksi ostosmahdollisuudet, ravintolat ja yöelämä ovat myös lähellä.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki pyöreine rakennuksineen on tunnettu siluetti Playa del Inglésin pohjoisosassa. Hotellissa on erillinen allasalue aikuisille sekä lastenallas perheen pienimmille. Kävelymatka rannalle, ravintoloihin ja kaupungin palveluihin.

Principado

Huoneistohotelli Principado on hyvä valinta sinulle, joka haluat lomailla lähellä rantaa eläväisessä Playa del Inglesissä. Hotellissa on uima-allas ja täällä majoitut mukavissa kaksioissa. Hotellin lähellä sijaitsee myös pienempi La Sandian ostoskeskus.

Corona Blanca

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.

Corona Roja

Corona Roja on yksinkertainen hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Playa del Inglesissä Gran Canarialla. Hotellissa on allasalue erillisellä lastenaltaalla, ja allasalueella on myös allasbaari. Hotellissa on ravintola. Ihanteellinen hotelli sinulle, joka arvostat hyvää sijaintia ja etsit yksinkertaista hotellia lomaasi varten.