Abora Buenaventura by Lopesan

  • Hiljattain remontoitu
  • All Inclusive sisältyy hintaan

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Abora Buenaventura by Lopesan sijaitsee hyvällä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia Playa del Inglésissä. Täällä on jotain kaikille! Osa hotellista sopii hyvin perheille ja toinen osa on tarkoitettu vain aikuisille. All Inclusive sisältyy hintaan Apollomatkojen asiakkaille, ja buffetravintolan lisäksi täällä on food court, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe -huoneita 2 hengelle (vain yli 18 -vuotiaille). Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

iso ja tilava, hyvä parveke
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4509 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Abora Buenaventura by Lopesan koostuu kahdesta osasta, joista toinen on perheille ja toinen vain aikuisille. Hotellilla on yhteensä kolme allasta, joista yksi lastenallas. Ympäristösyistä altaan vesi on auringon lämmittämä. Lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan (pyyhkeiden vaihto lisämaksusta). Kaksi allasbaaria. Lastenaltaan yhteydessä on myös leikkiallas. Aikuisten altaalla on jacuzzi.

Hotellissa on buffetravintola sABOReA ja aulabaari. Food court Snack & Go, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, kuten pizzaa, hampurilaisia ja jälkiruokia. Aulassa on palvelupiste (24/7 by Abora), joka on avoinna vuorokauden ympäri. Täältä saa virvoitusjuomia, vettä, mehua, olutta, sangriaa, kahvia ja kahta erilaista täytettyä leipää.

Ohjelmaa ja aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12 -vuotiaille lapsille (englanninkielinen henkilökunta). Tennis ja biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi. Liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevinä osassa huoneita. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 8.00–10.30.
  • Lounasbuffet, klo 13.00–15.00.
  • Illallisbuffet, klo 18.30–21.30.
  • Välipalaa ja yksinkertaisia annoksia Snack & Gossa, klo 11.00–23.00.
  • Juomia palvelupisteeltä 24/7 by Abora, vuorokauden ympäri.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia allasbaarissa, klo 10.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia aulabaarissa, klo 18.00–24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Hyvä tietää

Deluxe -huoneet vain yli 18 -vuotiaille ja ne sijaitsevat vain aikuisille tarkoitetussa osassa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.