Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parveke. Huoneissa majoittuvien täytyy olla 18-vuotiaita. Kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi. Keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Nespresso kahvinkeitin - kapselit maksutta sisäänkirjautuessa, täyttö lisämaksusta. Pullo viiniä saapumisen yhteydessä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita joissa on parveke. Osassa näkymät altaalle ja puutarhaan. Kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta.Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone 2 norm. vuodetta

Perhehuone, joissa on parveke. Perhehuoneet sijaitsevat samalla alueella kuin lastenallas ja hotellin lastenkerho. Huoneessa on leikkiteltta ja leluja. Kylpyamme ja pullonlämmitin pyynnöstä. Lapsille sisältyy ateria (aamiainen tai lounas) kerran viikossa hotellin maskotin kanssa sekä yhteinen satuhetki. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.