Kokemuksia Abora Buenaventura by Lopesan -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 223 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Ruoka oli hyvää ja vaihtelevaa, huone siisti ja iso. Pari päivää meni ilman siivousta, se iso miinus. Teidän oppaalle valittamalla asia järjestyi.
-
Hotellin ravintola liian suuri ja meluisa ja korona aikaan liikaa ihmisiä sukkeloi edestakaisin etsien ruokia. Samoin olisi kohtuullista että huoneessa olisi vesipullot juomavettä tarjolla. Kertakäyttökupeille alhaalta hississä tuominen oli hankalaa. Uima-allas liian kylmä näillä keleillä harrastaa mitään jumppaa.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-20


8 10:stä

+
Siisti.
-
Suihkusta vesi valui vessan lattialle.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-13


8 10:stä

+
Hotellia oli remontoitu edellisestä kerrasta joten siistit huoneet olivat turhankin pelkistetyt laskutilaa ei ollut ylimääräiset tyynyt ja päiväpeitteet laitettu aina tuolille joten tuoli ei ollut käytössämme sama koski matkalaukkujamme jotka oli laitettu sohvalle joten sohvaakaan ei voinut käyttää.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-30


9 10:stä

+
Sijainti ja isot allasalueet
-
Pideet huoneiden vessoihin

Vahvistettu asiakas: 2021-12-30


7 10:stä

+
Siisteys
-
Lämpimän veden riittävyys saisi olla parempi. Useana päivänä illalla ei tullut enää niin lämmintä vett, että olisi voinutr käydä suihkussa, etenkään lapset..

Vahvistettu asiakas: 2021-12-23


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-23


8 10:stä

+
Siisti, ilmastoitu huone
-
Parvekkeella ei tupakointia. Tuli voimakas, väkevä haju huoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2021-12-23


10 10:stä

+
Ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-25


9 10:stä

+
Iso ja siisti huone ,hyvät sängyt ja tyynyt. Kylpytakit ja -tossut sekä toilet laukku oli mukava yllätys.
-
Bide-suihkut oli puute.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-20


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka joka oli paitsi hyvää niin valinnan mahdollisuus oli erinomainen. Terveys turvallisuutta seurattiin hyvin ja heti huomautettiin jos unohti laittaa yleisissä tiloissa ja allasalueella maskin. Aina kuitenkin ystävällisesti ja hymyillen.
-
Hyvä näin 😊

Vahvistettu asiakas: 2021-11-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Abora Buenaventura by Lopesan -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

4678 arvostelua
Erinomainen
 
1502
Erittäin hyvä
 
1716
Hyvä
 
922
Ei kovin hyvä
 
314
Huono
 
224

Viimeisimmät 5 arviota

28.12.2021

Kirjoittanut JuriH11

Holliday

Ihanaa loma! Tervetuloa tänne hotellin! Mahtavaa palvelu, maukasta ruokaa.. huone on tilava, skumppa riittävästi :)... Aktiviteettia on monipuolista ! Ihan varmasti tulossa uudestaa! Suosittelen lämpimästi tämä hotelli !!!!

 
26.12.2021

Kirjoittanut jennalV2817UO

Holiday

Hotelli on todella iso (huoneisiin voi olla pitkät matkat) mutta toimiva. Siistit huoneet ja mukava henkilökunta. Kaksi allasaluetta, jossa toisella ohjelmaa. Allas on joulukuussakin uitavan lämmin. Koronan aikana all inclusive ruokailut porrastetusti, ja vaikka ihmisiä on paljon, ei tarvitse jonottaa koska samoja tarjottavia on usealla pisteellä. Hanasta saa punkun, valkkarin ja roseen lisäksi sangriaa, ja onkin parasta all inclusive sangriaa Inglesissä.

 
30.11.2021

Kirjoittanut Stiff73 Suomi

Siisti uusittu hotelli

Hotelli on iso mutta kun vierailimme marraskuun lopussa ei hotelli ollut edes puolillaan, meillä deluxe huono joka oli iso ja tilava, hyvät sängyt ja vuodevaatteet, parveke iltaaurinkoon. Lunastimme 12 € hintaan premium rannekkeet ja niillä sai pullottain viinejä, laatu juomia sekä pullotettua vettä. Ruoka oli ihan maittavaa buffet ruuaksi ja sen riittävyydestä huolehdittiin. Altaat siistit ja tuolle väkimäärälle riittävästi aurinkopetejä. Ainoastaan reception tiskin toiminta oli ylimielistä ja ei kuuntelevaa. Aurinkomatkojen ohjeen mukaan menimme päivää ennen lähtöä kysymään huoneen jatkoa iltapäivään kun kuljetuksemme lähi 20:15, nuori nainen tiskillä ilmoitti että olisi pitänyt tulla 3 päivää ennen sopimaan asiasta!! Missään koskaan ei tuollaista ole tullut eteen, aina vuorokautta ennen tai poistumispäivänä. Otimme yhteyttä matkatoimistoon ja he soittivat hotellin, tämän jälkeen asia järjestyi, ainoastaan sama nuori nainen alkoi meille ensin räksyttää että hänhän jo sanoi että ei onnistu, mutta kun kerroimme että teille on soitettu ja asia luvattu olevan kunnossa kyseli hän toisilta ja kas kummaa toinen virkailija kertoi että kyllä asia on kunnossa, ei pahoittelua ei mitään muuta kuin kylmästi rahat pois. Poislähtö iltana menimme respaan palauttamaan allaspyyhkeitä, samassa isokokoinen mies nappasi meiltä avaimet ja lähti avaamaan meille laukkuvaraston oven, kun pyysimme avainta että pääsemme illalliselle hän kertoi että ei meille kuulu enää illallinen vaan joudumme maksamaan siitä, esitimme eriävän mielipiteen ja hän väitti vastaan soitti jonnekin ja alkoi puuhaamaan jotain muuta. Soitto aurinkomatkoille ja veimme puhelimen miehelle, he keskustelivat aikansa, palautti puhelimen meille ja sanoi odottavansa soittoa jostakin? Seurasimme hänen toimintaa sohvilta, hän ei tehnyt mitään asian eteen, palasimme 10 min päästä hänen luokseen ja nyt hän yllättäen ojensi meille täyttämänsä lipukkeen jolla pääsimme illalliselle, hän ei voinut tuoda sitä meille vaikka näki meidät 5 metrin päässä sohvilla, oli kovin hermostunut ja kaatoi häärätessään aidan respan vierestä. Greetings to the hotel that you should develop the reception customer service in a friendly direction. The behavior of the 2 people was really rude and suffocating.

 
13.2.2019

Kirjoittanut jaana2017 Somero, Suomi

leppoisa loma mukavassa hotelllisa

Jo toista kertaa tässä hotellissa. Mukavan rento tunnelma, ruoka hyvää, siisteys erinomainen ja henkilökunta ystävällistä. Huoneet kuluneet, mutta hotelli remontoidaan huhtikuusta lokakuuhun, joten eiköhän sekin asia tule kuntoon. Suosittelen niin yksinäisille kuin perheille.

 
2.3.2018

Kirjoittanut Riitta H Hamina, Suomi

Hinta-laatusuhde kohdillaan

Mukava hotelli mukavalla paikalla, josta oli helppoa liikkua joka puolelle kaupunkia. Siisti, mutta vanhahtava hotelli, tarvitsisi jo hieman päivitystä. Parveke allasalueelle päin, mutta äänet eivät kuuluneet häiritsevästi huoneisiin. Sängyt betonia, peitot ja tyynyt tarvitsisvat päivitystä. kuitenkin siistit. Wifi toimi ilmaiseksi huoneessa, mutta pätki ajoittain. Henkilökunta iloista ja palvelualtista. Ruoka monipuolista ja hyvää, mutta pääravintola oli aivan liian pieni isolle asiakasmäärälle. Ruokailut olivat melkoista seilaamista ja tönimistä. Puna-vihreä -korttisysteemi pöydissä ( varattu-vapaa) oli loistava. Suosittelen hotellivaihtoehdoksi