Corallium Dunamar By Lopesan

  • Yli 16 -vuotiaille
  • Puoli- ja täysihoito lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Corallium Dunamar by Lopesan on loistavalla paikalla sijaitseva tyylikäs hotelli, josta aukeaa näkymä Playa del Inglésin rannalle. Hotellissa on useampia altaita, joista yksi on lämmitetty. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle. Superior -huone Unique 2 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1121 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Corallium Dunamar by Lopesan koostuu kahdesta rakennuksesta. Alueella on suuri allasalue sekä kaksi pienempää allasaluetta. Altaat lämmitetään talviaikaan vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari ja snackbaari tarjoilee välipaloja ja yksinkertaisempia annoksia.

Buffetravintola ja a la carte-ravintola Mediterraneum. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Hotellissa on useita baareja. Ancla baarista on upeat näkymät merelle. Samassa kerroksessa on myös viinibaari Maresia Sea & Wine.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä. Lähistön baareista kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevinä osassa huoneita.

Ateriat

Aamiaispöytä sisältyy.

Puolihoito, puolihoito sis. juoman tai All Inclusive lisämaksusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat ostaa aterioita jouluna ja uutenavuotena. Joulun (25.12.) ja uudenvuoden juhlaillalliset ovat lisämaksullisia.

Puolihoito sisältää aamiais- ja illallispöydän. Puolihoito sis. juoman sisältää aamiais ja illallispöydän sekä kaksi juomaa illallisella (viini, olut, vesi tai virvoitusjuoma).

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.00-21.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.