Deluxehuone

Valoisia ja viihtyisiä deluxe-huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa. Kaksi vuodetta, jotka on työnnetty yhteen. Tv satellittikanavilla. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuone on määrältään rajoitettu huonetyyppi, jossa on suihku ja wc. Tämä huone sopii, jos haluat asua Corallium Dunamarissa, muttet välitä suurista tiloista tai maisemista. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone Unique

Hienoja superior -huoneita hotellin parhaalla paikalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, joka täytetään lisämaksusta ja pyynnöstä. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke näkymällä kohti merta ja hiekkadyynejä. Siivous 7 krt/viikko.

Superior -huone Uniquen varanneilla matkustajille on käytössä hotellin Unique -konseptiin sisältyvät palvelut, kuten oma sisään- ja uloskirjautuminen, VIP-aamiainen varatulla osiolla ravintolassa, aurinkotuolit erillisellä osiolla allasalueella ja pääsy VIP-loungeen, jossa tarjolla juomia, välipaloja ja maksuton wifi.

Soveltuu enintään: 2 henkeä.